Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat... nista specijalno?! 6 mjeseci ekipa strucnjaka?! Jos iz Zagreba... Ma daj majke ti PS Da mi je samo te nase \"nevladine\" upoznati i vidjeti njihovo znanje
e nek se radila stranica u Zagrebu, i to osam mjeseci, strucnjaci neki - kao da su se djeca igrala, to je moje dojam - slozili stranicu u Wordu, cak ni stilove nicu precistili...ko ne vjeruje nek sam pogleda www.vjetrenica.com Ovakve strancie su bile u modi cca 1995. godine jos jedno u nizu nepotrebnih bacanja novaca - i to na MEDJUNARODNE eksperte!!!!
Evo ga pasha http://lmgtfy.com/?q=spilja%20vjetrenica
jel to autoru tesko bilo linkati na sajt?! e novinara i govana