Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je imao sve sanse da napravi nesto u ovoj drzavi.... i osim promocije vlastitog ega nije napravio nista
LAGUMDŽIJA SDA ČOVJEK, STVARA VJEŠTAČKE KRIZE, PRAVA GNJIDA, SDA GNJIDA, DA JE SAMO BILO VIŠE SLUHA, KAD JE NA NJEGA KAO GNJIDU UKAZIVAO RAHMETLI NIJAZ DURAKOVIĆ
@kiki nista nije napravio? mnogo je on toga napravio na privatnom planu, napravio je toliko da ni ti ni ja necemo da imamo po 5 zivota naravno mislim na vlastiti budzet i budzet svoje pra praunicadi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikšiću mani se politike, idi paprike beri
@LloydZehn. Ne laordaj četničino pogana!
@AQmegaR. Pu! Četniče smrdljivi!🙏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Zlatko
Naravno! Sve si učinio, Zlojo, da poslije tebe u SDP-u ostane spaljena zemlja. Koji si ti gad - FUJ! Kaži ti natodu odkuda ti tolika lova, dvojno, a možda i trojno državljanstvo? A tada si bio i ministar spoljnih poslova!
zlaj nađi si pošten poso jednom u votuži
Sraćko Sratgumdžija, grobar socijaldemokratije u BiH.
Ne postoji Socijaldemokratija u BiH! Ovo što se naziva tako je u stvari neokomunistička tvorevina.
Zlatko je duboka država on je dio sda od početka nema nikakve veze s socijal demokratijom samo čuvar sistema koji vlada već26 godina.
Željko Komšić je za vas sve Sejdo Finci !
Najveći neprijatelj BiH. Čovjek koji je uništio SDP. Zlo od čovjeka. I on sad došo da nem kenja.
Ideja je sjajna ali se treba odrecu kolaca koji se zove vlast i beneficije koje idu uz to...bosnjacki "politicari" su golofuskovici koji u politici vide nacin kako da se zaposle
los ucitelj savjetuje najgoreg ucenika = Sdp ... samo ozbiljno resetovanje Sdp moze pomoci napredovanju socijaldemokratije ..bez srpa i cekica, jer su to neradnici nece ni srp a ni cekic, i bez drugova i drugarica jer .ebu jedni druge vise a uz to devalvirali su naziv drug i drugarica.. Tito bi ih na goli otok poslao vecinu .. a oni na njega svrsavaju i skacu ko u seriji Konak kod hilmije..
Ti si umalo spalio sdp zbog lizanja sa sda
Zlatko L. IMAO si ŠANSU !!! Nisi je ISKORISTIO !!! A sad preko čuvenog RATNOG HEROJA Bakira I. pokušavaš da se VRATIŠ !!! NEMA više POKUŠAJA !!! GOTOVO JE !!! ZAVRŠENO !!! THE END !!!
OVAJ ZLATKO JE KO GRIPA
EGOISTA nesrazmjernih veličina. Pustite se SDA, zagrljaj a njima je kraj SDP BiH. Pa do kada će nas SDP više mrcvariti? Do kada? Koje ne je konačno više. Idite v PM više
Zbog cega Zeljko Komsic zeli da DF ode u opoziciju u Kantonu Sarajevo? Komsic se uvijek otvoreno politicki suprotstavlja Covicu i Dodiku, a nikad Bakiru.