Mnoštvo aktivnosti na Holiday Marketu
4

FOTO / Zlaja Bacardi Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Iza Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je još jedan uspješan dan, ali posjetiteljima će i danas na raspolaganju biti mnoštvo aktivnosti.

Djeca u Argeta Junior Play Houseu su jučer naučila nešto novo o profesiji spasavaoca, crtala su i bojila Patka Juniora, te slušala najljepše bajke. Danas će Argeta Junior Play House raditi od 10 do 22 sata, a djeca će učiti engleski od 12 do 13 sati i od 17 do 18 sati, družit će se s maskotama i praviti čestitke, a kompletan program igraonice Argeta Junior Play House možete pogledati i preuzeti na www.sahm.ba. Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Jučer su djeca na Happy :))) Stageu uživala u druženju sa maskotama pingvinom i medom, a i danas će ih također zabavljati vesele maskote.

Sinoć su u okviru Badel 1862 noći u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupili Sarajevski tamburaši, česti i popularni gosti Puba, koji su se pobrinuli za odličnu zabavu svih prisutnih zahvaljujući odličnom repertoaru, a zabavu su upotpunila i pića Badela 1862, koji ove godine slavi 150 godina postojanja. Večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, u Božićnoj večeri, s početkom u 21 sat nastupiti Zlaja Bacardi Band, etablirani sarajevski klupski sastav poznat po repertoaru bossa nova i jazz standarda, kao i domaćih i stranih hitova 80-tih i 90-tih.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković