Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
1

Unplugged Plug u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Foto: Dženat Dreković
(Foto: Dženat Dreković)
Drugi dan nove radne sedmice nastavit će se uz brojne zanimljive sadržaje Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu upoznala policajca, crtala su i bojila Patka Juniora, te pravila čestitke, a i danas ih očekuje mnoštvo zabavnih aktivnosti. Od 12 do 13 sati će učestvovati u radionici Face Painting, potom gledati crtane filmove od 13:30 do 15 sati, učiti engleski od 17 do 18 sati, te slušati najljepše bajke braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će ovog utorka u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati.

U oficijelnom Souvenir Shopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u toku je rasprodaja igračaka, pa igračke poput Barbie lutki, psića sveznalice, kao i mnoge druge, možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Jučer je na Happy :))) Stageu prisutne svojim izborom muzike zabavljao mladi DJ Mark, a danas će djeca s početkom u 17 sati plesati i družiti se sa maskotama, pingvinom i medom, uz veselu muziku.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć proslavljen pravoslavni Božić uz nastup popularnog ansambla Sarr-e-Roma, koji je svojim repertoarom, koji već godinama kombinira i njeguje različite muzičke pravce, oduševio publiku u Pubu. Večeras se zabava u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastavlja u Bruno Banani ritmu s nastupom poznatog sarajevskog klupskog sastava Unplugged Plug koji će izvesti najbolji repertoar domaćih i stranih hitova.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.