Bass tamburaši u Holiday Pubu, DJ Mark na Happy Stageu

Klix.ba
9.1.2013. u 11:11
6
1
Bass tamburaši u Holiday Pubu, DJ Mark na Happy Stageu
6
1/14 Foto: Dženat Dreković
2/14 Foto: Dženat Dreković
3/14 Foto: Dženat Dreković
4/14 Foto: Dženat Dreković
5/14 Foto: Dženat Dreković
6/14 Foto: Dženat Dreković
7/14 Foto: Dženat Dreković
8/14 Foto: Dženat Dreković
9/14 Foto: Dženat Dreković
10/14 Foto: Dženat Dreković
11/14 Foto: Dženat Dreković
12/14 Foto: Dženat Dreković
13/14 Foto: Dženat Dreković
14/14 Foto: Dženat Dreković
Sredina nove radne sedmice nastavit će se uz brojne aktivnosti na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu.
Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu zabavljala uz Face Painting, gledanje crtanih filmova, učenje engleskog jezika i najljepše bajke. I danas će im na raspolaganju biti bogat program – crtane filmove će gledati od 13 sati do 14:30 sati, pravit će eksperimente i biti mali naučnici od 15 do 16 sati, te igrati društvene igre od 16 do 18 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati.

U oficijelnom Souvenir Shopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u toku je rasprodaja igračaka, pa igračke poput Barbie lutki, psića sveznalice, kao i mnoge druge, možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Jučer su se na Happy :))) Stageu djeca družila i plesala sa maskotama, pingvinom i medom, a danas će s početkom u 17 sati na Happy :))) Stageu muziku puštati mladi DJ Mark.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć u okviru Bruno Banani večeri nastupio poznati sarajevski klupski sastav Unplugged Plug, koji je oduševio publiku u prepunom Pubu izvrsnim repertoarom domaćih i stranih hitova. Večeras će u okviru ekupi.ba večeri nastupiti popularni Bass tamburaši, koji će sigurno još jednom svojim repertoarom sevdalinki i drugih pjesama oduševiti sve prisutne.

U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete posjetiti i ekupi.ba kutak, koji se nalazi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, te postati član ekupi.ba Facebook fan pagea. U okviru Marketa su posjetiteljima na raspolaganju i posebni novogodišnji popusti u različitim kategorijama.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 08:30 i 11:00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10:00 i 16:00 sati.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem
oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: