FOTO
/
Popodne maskote i DJ Jasmin, navečer Bass tamburaši

Klix.ba
26.12.2012. u 10:46
5
0
Popodne maskote i DJ Jasmin, navečer Bass tamburaši
5
Popodne maskote i DJ Jasmin, navečer Bass tamburaši Foto: Dženat Dreković
Trećeg dana nove radne sedmice će Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa svojim posjetiteljima, kako mlađim, tako i onim starijim, ponuditi mnoštvo aktivnosti.
Djeca u Argeta Junior Play Houseu su jučer učila engleski jezik, slušala najljepše bajke, družila se s maskotama i pravila čestitke, a i danas im je od 10 do 22 sata na raspolaganju bogat program besplatnih zabavnih aktivnosti. Ujutro će se zabavljati uz plastelin i bojice, a popodne će gledati crtane filmove i družiti se s maskotama. Od 15 do 16 sati djeca će praviti eksperimente i biti mali naučnici, a od 16 do 18 sati će igrati društvene igre. Kompletan program igraonice Argeta Junior Play House možete pogledati i preuzeti na www.sahm.ba. Djed Mraz će u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Jučer su djeca na Happy :))) Stageu uživala u zabavnoj muzici uz druženje sa pingvinom i medom, a i danas će od 17 sati imati priliku da se dobro zabave uz maskote i veseli muzički repertoar DJ Jasmina.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć, za Božić, nastupio Zlaja Bacardi Band, etablirani sarajevski klupski sastav poznat po repertoaru bossa nova i jazz standarda, kao i domaćih i stranih hitova 80-tih i 90-tih. Zlaja Bacardi Band je oduševio publiku u prepunom Pubu, a večeras će se za dobru zabavu svih prisutnih u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, uz dobro poznat i omiljen repertoar, pobrinuti Bass tamburaši, s početkom u 21 sat.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: