Sarr-e-Roma u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
7.1.2013. u 10:48
4
0
Sarr-e-Roma u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
4
1/12 Foto: Dženat Dreković
2/12 Foto: Dženat Dreković
3/12 Foto: Dženat Dreković
4/12 Foto: Dženat Dreković
5/12 Foto: Dženat Dreković
6/12 Foto: Dženat Dreković
7/12 Foto: Dženat Dreković
8/12 Foto: Dženat Dreković
9/12 Foto: Dženat Dreković
10/12 Foto: Dženat Dreković
11/12 Foto: Dženat Dreković
12/12
Ovog ponedjeljka brojni posjetitelji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa opet će uživati u zanimljivim sadržajima, a ujedno će biti proslavljen i pravoslavni Božić.
Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu zabavljala uz plastelin i bojice, družila se sa medvjedićem Linom, učila engleski jezik, te slušala najljepše bajke, a danas će također uživati u mnoštvu zabavnih sadržaja od 10 do 22 sata. Od 13 do 14 sati djeca će upoznati novu profesiju - policajca, od 15 do 16 sati će crtati i bojiti Patka Juniora, a od 16 do 18 sati će praviti čestitke. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će prvog radnog dana ove sedmice u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16 do 20 sati.

Jučer je na Happy :))) Stageu nastupila mlada muzička zvijezda Samra Đozić, koja je publiku oduševila svojim izvedbama svjetskih i domaćih pjesama. Danas će sa početkom u 17 sati na Happy :))) Stageu još jednom sve prisutne svojim izborom muzike zabavljati mladi DJ Mark.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu sinoć je nastupio Samir Fejzić Trio, bend koji izvodi jazz standarde, kao i stilizirane sevdalinke i autorske kompozicije. Repertoar ovog trija, koji uključuje brojne utjecaje, od klasične, preko orijentalne muzike, pa sve do soula, oduševio je publiku u prepunom Pubu. Večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, u okviru proslave pravoslavnog Božića, s početkom u 21 sat nastupiti popularni ansambl Sarr-e-Roma.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: