|

Zlaja Bacardi Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Zlaja Bacardi Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
22
Klix.ba
3.1.2013. u 08:32
1
komentara
22

dijeljenja
1/10 Foto: Dženat Dreković
2/10 Foto: Dženat Dreković
3/10 Foto: Dženat Dreković
4/10 Foto: Dženat Dreković
5/10 Foto: Dženat Dreković
6/10 Foto: Dženat Dreković
7/10 Foto: Dženat Dreković
8/10 Foto: Dženat Dreković
9/10 Foto: Dženat Dreković
10/10 Foto: Dženat Dreković
Iako su dani novogodišnjeg odmora završeni, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će i ovog četvrtka građanima i posjetiteljima Sarajeva ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja.
Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu družila sa maskotama, pravila eksperimente, igrala društvene igre, i, naravno, slušala najljepše bajke. Danas će od 10.00 do 11:30 učiti o energiji u okviru GIZ radionice, potom će od 13.00 do 15.00 sati praviti ukrase, crtati i bojiti Patka Juniora od 16.00 do 17.00 sati, i ponovo slušati priče braće Grimm u Bajkovitom ćošetu od 18.00 do 19.00 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16.00 do 20.00 sati.

Happy :))) Stage je jučer opet bio mjesto dobre zabave sa najmlađima uz muziku mladog DJ Marka, a djeca će se i danas s početkom u 17.00 sati na Happy :))) Stageu zabavljati uz veselu muziku i maskote – medu i pingvina.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko će se i danas pobrinuti za kulinarsku magiju u okviru trećeg Dr. Oetker kuhinarskog showa za odrasle, koji će se održati u

Sarajevsko pivo Holiday Pubu u periodu od 17.00 do 18.00 sati. Troko će svim prisutnim rado pokazati kako da na brz način prirede ukusne slastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu je sinoć nastupio dobro poznati sarajevski klupski bend Blavors, koji se pobrinuo za ples i odličnu zabavu u prepunom Pubu. Večeras se zabava nastavlja u Bruno Banani ritmu – u okviru Bruno Banani večeri, nastupit će još jedan etablirani sarajevski sastav, Zlaja Bacardi Band, poznat po zanimljivom repertoaru bossa nova i jazz standarda, kao i domaćih i stranih hitova. Zlaja Bacardi Band nastupit će s početkom u 21.00 sat.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 8:30 i 11.00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10.00 i 16.00.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...