Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Zlaja Bacardi Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Noć plantaža (Foto: Vanja Čerimagić)
Zabava se nastavlja na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu koji će na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović biti postavljen do 15. januara 2012. godine. Nova godina počela je odličnim svirkama, a tako je bilo i sinoć, u ponedjeljak 2. januara, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu gdje je održana Noć Plantaža 13. jul uz nastup izvrsnih Sarajevskih tamburaša, miljenika publike u Holiday Pubu.

Tamburaši su, uz odlično crno i bijelo vino najpoznatijeg i najvećeg crnogorskog proizvođača vinskog i stonog grožđa, u kojem su gosti uživali, izveli svoj najbolji repertoar u prepunom Holiday Pubu.

Večeras, u utorak 3. januara, posjetitelje Sarajevsko pivo Holiday Puba očekuje još jedna izvrsna svirka – Zlaja Bacardi Band nastupit će od 20 sati. U pitanju je još jedan etablirani sarajevski klupski bend koji čine Zlatko Bacardi (gitara), Bojan Ahac (klavijature), Hana Jušić (vokal) i Sabina Taslaman (vokal).

Ovaj bend počeo je svirati 2004. godine, a otad su svojim nastupima obilježili brojne noći u sarajevskim klubovima. Njihov repertoar čine bossa nova i jazz standardi, kao i domaći i strani hitovi '80-ih i '90-ih.

Sadržaja za najmlađe ni danas neće manjkati – iako je Nova godina prošla, Djeda Mraz će se i dalje družiti s djecom u Coca-Cola kućici do kraja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, u terminu od 16 do 20 sati radnim danima.

A, u ASA Čarobnom svijetu djeca od 4 do 12 godina se svakodnevno od 10 do 22 sata mogu zabavljati različitim aktivnostima pa će i danas učiti engleski jezik, družiti se s maskotama, pričati priče, gledati crtane filmove i, naravno, igrati igrice ASA Super vozač i PrvoKLASNI Wii turnir u tenisu.

Kada su u pitanju izlagači na Marketu, posjetitelji i dalje mogu pogledati njihovu ponudu svakog dana od 10 do 22 sata. Ukoliko niste pregledali raznovrsnu paletu proizvoda različitih izlagača, preporučujemo šetnju Marketom, ali i zaustavljanje na štandu Dr. Pasha, domaće kompanije koja proizvodi sapune karakteristične po tome što njihovi prirodni proizvodi omogućavaju uživanje u jedinstvenom trenutku opuštanja, ostavljajući kožu mekom i svježom.

U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni, prirodni Dr. Pasha sapuni garantiraju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj. U ponudi su sapuni od lavande, mente, meda, maka i cimeta, kukuruza i mente, kukuruza i eukaliptusa te brojni drugi, Dr. Pasha zlatni melem, ulja za lice, vrećice s lavandom...

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-tranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.