Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0
Zlaja Bacardi Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ko je ova debela sa crvenim karminom, jest mi se popela na .... gdje god se okrenes ona mlita
ima se moze se :D Jest sator super, al bolje bi bilo da su one kucice po holidaj marketu dali onim ljudima sto po ferhadiji prodaju paketice i vatromete u improviziranim kucicama. Jedino zanimljivo u holidaj marketu jeste sator i djeda mraz i onaj medjed sto hoda po trgu :D... one kucice prnule, bolje da su postenom norodu dali!
ZAISTA JE ODLICNO POD SATOROM, SKORO SVAKU NOC ODEM GORE, POPIJE SE KOJA PIVKICA, MALO ZAMEZI KRILCIMA, BAS NESTO STO JE TREBALO SARAJEVU ZA OVE NOVOGODISNJE PRAZNIKE.JEDVA CEKAM MSR 13-OG JANUARA.
Koliko sam popio vina da sam u neznanju mezio sapune Pasha...e necu nikad vise vino i vutra mijesat...