RSG noć u Holiday Pubu, nastupa Lana Hamza & Band

S
Sarajevo-x.com
27.12.2011. u 11:21
0
1
RSG noć u Holiday Pubu, nastupa Lana Hamza & Band
0
1/6 Basstamburaši u Holiday Pubu (Foto: Vanja Čerimagić)
2/6 Basstamburaši u Holiday Pubu (Foto: Vanja Čerimagić)
3/6 Basstamburaši u Holiday Pubu (Foto: Vanja Čerimagić)
4/6 Basstamburaši u Holiday Pubu (Foto: Vanja Čerimagić)
5/6 Lamaruža na Holiday marketu (Foto: Vanja Čerimagić)
6/6 Lamaruža na Holiday marketu (Foto: Vanja Čerimagić)
Praznična atmosfera u Sarajevu prekrivenim snijegom nastavlja se i ovog utorka na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji traje do 15. januara 2012. godine.
Na Marketu izlagači i dalje imaju bogatu ponudu svojih proizvoda svakog dana od 10 do 22 sata. Štand koji plijeni ljepotom izloženih proizvoda je kućica Lamaruža, firme iz Sovića pokraj Gruda, koja se bavi proizvodnjom ekoloških sapuna čija je baza čisto maslinovo ulje.

Njihovim sapunima se dodaju prirodni sastojci, kao što su kozije mlijeko, lavanda, cimet, med, eterična ulja... Sapuni se proizvode hladnim postupkom, bez dodavanja drugih masti ili ulja, po uzoru na recepte iz prošlosti. Na kraju proizvodnog procesa, Lamaružovim sapunima se dodaju latice ljekovitih biljaka, kao i čista eterična ulja za obogaćivanje mirisa. Lamaruž nudi i hidrolate, soli za kupanje i mirise za prostorije...

Djeca i danas mogu uživati u sadržajima ASA Čarobnog svijeta – u Dječijem paviljonu bit će veselo od samog jutra, gdje će djeca uzrasta od 4 do 12 godina uživati u igrici ASA Super vozač i PrvoKLASnom Wii turniru u tenisu, a nakon toga se družiti s Medom i Pingvinom. U 17 sati će djecu, u sklopu programa Upoznaj profesiju, posjetiti Nermina Alić, majstorica kazandžijskog zanata. Također, najmlađi će izrađivati i novogodišnje ukrase, bojiti, pjevati i učiti engleski jezik.

Djeda Mraz i vilenjak će se u svojoj Coca-Cola kućici sa djecom družiti od 16 do 20 sati, a roditelji paketiće, koje Djeda Mraz može uručiti njihovim najmlađima, mogu kupiti u suvenirnici Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Sarajevsko Pivo Holiday Pub i dalje nastavlja biti mjesto dobre zabave. Jučer su ljubitelji fudbala mogli uživati u Bet Live meču sedmice , prijenosu utakmice WBA – Manchester City. A u večernjim satima prisutne su zabavili Basstamburaši koji su izveli najljepše muzičke hitove.

Novina u Sarajevsko pivo Holiday Pubu jeste to da svi posjetitelji mogu tražiti i muzičku želju – papir sa imenom izvođača i pjesme mogu ubaciti u Kutiju muzičkih želja, a sve želje će biti ispunjene u najskorijem roku.

Večeras, u utorak 27. decembra, na programu je RSG noć, a za zabavu su zaduženi Lana Hamza & Band. U pitanju je cover bend koji svira energičnu plesnu muziku sa house i disco pop ritmovima u prepoznatljivom stilu, uz utjecaje jazza, hip-hopa, funka i rocka. Članovi sastava dolaze iz gradova širom BiH te su dio kultne sarajevske muzičke scene. Liderka i glavni vokal benda, karizmatična Lana plijeni glasom i scenskim nastupom. Njihova najjača strana su nastupi uživo, na kojima publiku rasplešu pozitivnom energijom kojom zrače na pozornici.

Podsjećamo da je u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa organizirana i vanredna autobuska linija Sarajevo – Jahorina, koja će voziti do završetka trajanja Marketa. Autobuska linija je organizirana u saradnji sa Insider City Toursom i Hotelom Termag, a cijena karte u jednom pravcu je 5 KM. Vanrednu autobusku liniju Sarajevo - Jahorina omogućio je USAID-Sida FIRMA projekt.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: