BiH
0

Basstamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Modiko na Holiday Marketu (Foto: Vanja Čerimagić)
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market koji traje do 15. januara 2012. godine, nastavlja se zanimljivim aktivnostima i sadržajima. Od 15. decembra, kada je otvoren, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market prepoznat je kao jedinstven događaj, zahvaljujući mnoštvu izlagača koji svakodnevno na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović nude svoje proizvode, ali i izvrsnom zabavnom programu u Sarajevsko pivo Holiday Pubu te sadržajima za najmlađe u ASA Čarobnom svijetu.

Vijest o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu dospjela je i van granica Bosne i Hercegovine zahvaljujući internet portalima u regionu, koji su prepoznali značaj ovog projekta.

Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu izlagači i dalje nude bogatu ponudu svojih proizvoda svakog dana od 10 do 22 sata. Jedan od najposjećenijih štandova je onaj Udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko, čiji su članovi doprinijeli i dekorisanju Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Udruženje Modiko okuplja bh. kreativce koji se profesionalno bave kostimografijom, modnim dizajnom, stylingom, fotografijom, modnim novinarstvom i drugim profesijama koje su direktno vezane za modu. Članovi i članice Udruženja Modiko su na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu izložili svoje unikatne proizvode. Među njima su i najnovije kreacije, različiti odjevni predmeti specifičnog dizajna po kojem su članovi ovog udruženja poznati kako u BiH, tako i u zemljama regiona.

I danas, u ponedjeljak 26. decembra, u Dječijem paviljonu ASA Čarobnog svijeta djeca uzrasta od 4 do 12 godina će se od 10 do 22 sata moći zabavljati uz različite aktivnosti. Jutro će početi puzzlama, bojicama i plastelinom, igricom ASA Super vozač, učenjem engleskog jezika i rada na računaru, a djeca će u 17:00 moći upoznati i još jednu novu profesiju. Tu su i bojenje Patka Juniora, crtanje, gledanje crtanih filmova i, naravno, nezaobilazne karaoke.

Djeda Mraz i vilenjak će u svojoj Coca-Cola kućici djecu primati od 16 do 20 sati, a roditelji paketiće, koje Djeda Mraz može uručiti njihovim najmlađima, mogu kupiti u suvenirnici Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Ljubitelji fudbala će danas, 26. decembra, moći uživati u Bet Live meču sedmice, prijenosu još jedne fudbalske utakmice u Sarajevsko pivo Holiday Pubu od 16:00 sati. Posjetitelji će u ugodnoj atmosferi Sarajevsko pivo Holiday Puba moći uživo gledati utakmicu engleske Premier lige WBA - Manchester City, uživati u dobrom fudbalu, a Bet Live je pripremio i novogodišnje poklone.

Prvog dana nove radne sedmice Sarajevsko Pivo Holiday Pub, koji radi od 10 do 23 sata, će ponovo biti mjesto odlične zabave – posjetitelje očekuje nastup Basstamburaša od 20 sati.

Podsjećamo da je u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa organizirana i vanredna autobuska linija Sarajevo – Jahorina, koja će voziti do završetka trajanja Marketa. Autobuska linija je organizirana u saradnji sa Insider City Toursom i Hotelom Termag, a cijena karte u jednom pravcu je 5 KM. Vanrednu autobusku liniju Sarajevo – Jahorina omogućio je USAID-Sida FIRMA projekt.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.