Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim
Odličan članak i aferim za Duleta. Bitno za mlade da vide šta je bilo 92-95.
Ja konto onaj Ćamil iz Srebrenice, baš liče. Inače čestitke za uspjeh.
Kad kidam veze pišem pisma i pjesme.Ja ne mogu gutat al plakat se ne smije.Pa slažem pisma i punim svoje teke zahebano pravo nisam ni čovjek ni djete , BABO MOJ!!! Pjesma : Kidanje veza od Ede Maajke opisuje ovu temu.
Covjek stvoren za agenta,pametan,intelligenten,zna se izvuci IZ opasne situacije, zna kad se penzionisati da zivi od svoje stecevine Jos Ako ima sinove to je to.Samo Jos zdravlja
Poruka ove vijesti: Mladi, ako želite uspjeti i obogatiti se idite iz Bosne. Prvo će vam biti teško, ali ćete uspjeti, samo idite odavde. Aferim Klix!
Prvi put čujem da mostovi dijele a ne spajaju .
Ma bravo Dule!!! Lijepo bi te bilo vidjeti u BiH stvarnosti i radu na ostvarenju boljeg sutra u tvojoj i mojoj domovini.
Dule jarane ima li posla kod tebe? Ovdje samo jos politicari zive.
Iskreno ti zelim sve najbolje i nadam se da nesto od svoje pameti i novca koji si zaradio ulozis u razvoj Srebrenice i Zvornika - a ne kao dr Ganic koji kaze da je ostvario americki san a u stvari njegov san je Alilidzanski san
Svaka cast! Ali,ne kontam to ime Dule.Podsjeca na nadimak za Duško.