Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lično poznajem nekoliko tih ljudi. Nikada nisu ni u šali spomenuli, ni kosu su, ni sta su. Znam samo da su jedni od rijetkih, sa kojma odemo na ručak i kafu, a da nemamo temu politike. Jednostavno uvažavaju mene i moju prodicu, a i obilazimo se redovno za Bajrame i Božiće.
Veće ublehe ne postoje. Imaju još par "crkvi" kroz koje peru mozak
Prva asocijacija Linda Evanđelista .
Da, da Sveta Reformacija je izvukla svijet i crnila Srednjeg Vijeka.. samo pogledajte, Holandiju, Njemacku, Svedsku, Norvesku, Englesku, Svajcarsku pa i Belgiju. Na zalost ostale religije zaostaju...koje su znate pa da ih ne nabrajam...
Najgori zlo su ovi protestanti. Samo gledajte šta su Amerika i Britanija uradili po ovom svijetu
❤💙💚💛💜✡🕇🔯☮☨☽⚜✌
Heheheheheh dobar plus ajkula drakla ide :)
Martin Luther je meni kralj...
Svak ima i treba da ima pravo na svoj izbor ali ja mislim da je najljepse biti covjek
Tekst o Evangelistima a ni jednom ne spomenuti Martina Lutera?Njihov regularni naziv u dokumentima glasi EVANGELIŠ-LUTERIŠ.Da sam te vjere za mene bi ovaj tekst bio uvreda.
ja vas podrzavam i eto nadam se da vam je ovaj moj komentar barem koliko-toliko olaksanje i podrsku donio.. budite pozdravljeni je li vi citate komentare? nadam se da ste ovaj procitali, da ne bude da sam pisao u prazno.
Podržavam ih i ja, eto ako čitaju sad znaju da imaju podršku najmanje od dvojice.
jesul ovo ti sejdić finci
Misliš Sejdić-Čović-Finci ?
Hahaha joj levata