Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De mi neko dodji povadi ovu prasinu iz ociju ne vidim nista, samo do zahoda da doguram pa da se umijem da progledam.
zasto ovo prije nije podrzao kad su drugi predlagali ili prije predlozio- jasno je da je kampanja uveliko pocela
plate se moraju smanjiti bez obzira sta ce biti sa doticnim zivkovicem ciji ton zvuci kao ultimativan, pitanje je samo hoce li to svi podrzati, ne bi cudilo da SDA ne ulozi vitalni nacionalni interes po ovom pitanju
Pa ovi Zivkovicevi potezi su mozda samo pocetak kampanje koju je SNSD vec zapoceo...
Kad je trebao nije htio, šta je sad? Igrate se politike jel?? Licemjerno je traziti ovo pred izbore. Trebalo se usvojiti još davno kad je SDP to tražio a ne ovu demagogiju sad da čitam..iš!
ma naravno sad pred izbore se malo dokazuju, jedtini trikovi
Ovaj zakon je od strane SDP-a bio predlozen jos prije dvije god. Tada je doticni gosp Zivkovic odbio i nije glasao za isti.Naravno da je relna opcija da se plate smanje.
Pa debil. Sad se nasao par mjeseci pred izbore. Konj!