Sastanak zakazan za utorak
22
Živko Budimir pozvao lidere na rješenje krize
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehehehh,pa tko jejos sa SDA i ovim seljoberima Lijanima postigao dogovr,osim onaj dogovor koji ce rezultirati dobrom lovom za njihove djepove i nekom prevarom.
Cim su tu SDA i Bolitak,glavni opstruenti od dogovora nema nista,oni znaju samo praviti probleme i govoriti kako su svi ostali losi,a oni najbolji.
Bravo Živko ne daj se narcisima i tajkunima
Desetar JNA Zivko jos ne shvata da je izgubio kompas. Fuj. SDA-ov pijun u rukama paraobavjestajnih SDA struktura.
eto nek vam se Lagumdzija i radincic dogovaraju duse jedne prodane jebli vas oni, nisu ni bosnjaci a da nas predstavljaju, prodaju Bosnu i prodat ce je ako se budemo ovako ponasali; Dodika podrzavate koji genocid ne priznaje,za Bosnu smo zivote dali, a komunjare i mafijasi da nas vode...PUUUU
Mozda bi se i moglo da je SDA mimo dogovora...
Sve za još jednu dnevnicu, crkli da Bog da!
Ima dogovora bez SDA,ali bošnjaci iz tog dogovora nece dobiti nista,samo srbi i hrvati,jer sve sto je drzavno Lagumđija ce izdati
e čovič jedva čeka da se sastane sa tobom nije on klempo
Nema od toga nista...Sda da postize dogovore?????smjesno
Na sastanak su pozvani lideri SDA Sulejman Tihić, SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija, SBB-a BiH Fahrudin Radončić, HDZ-a BiH Dragan Čović, HSP-a BiH Zvonko Jurišić, HDZ-a 1990 Božo Ljubić i Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović. Joj pa Lijanovici i SDA ce sve zeznuti,nema od dogovora nista.