Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradžanin
Kukavicki je pucati na zatvorene ljude. Ne daj Boze da se ikad ponovi rat, ali ne pita mene niko za moje zelje, uglavnom ako se ponovi, lijepo uvedes kaznu od 40 godina zatvora za napad na Bosnu i Hercegovinu i cao. Ko izdrzi kaznu, ljubio bi zemlju pred sobom kad izadje.
tad su pickise katolibanske bile u savez sa cetnicima! pa dobili po nosu sve do Mostara hahaha
A sutra ćeš, kod ujkana lizati guzicu za dnevnicu 😅
A sta je uja na klixu hahaha
…u područjima zahvaćenim Bošnjačko-hrvatskim sukobom mogu poslužiti kao okvirna aproksimacija. Prema tim podacima u srednjoj Bosni od 10448 dokumentovanih žrtava (civilnih i vojnih) 62% otpada na Bošnjake, 24% na Hrvate, a 13% na Srbe.
Pazi ti boostanja lajkova ovim UZP komentatorima. Historiju nećete prekrojiti, mnogo više zločina su UZP-ovski HVO “bojnici” ucinili nad Bosnjacima nego legitimna ARBiH nad Hrvatima. Uzalud vam neki bolesnik s Klixa pomaže da proturite svoje lazi.
Hoćemo li ko Srbi " a šta su oni nama radili"
Jel uradio? Ako jeste fino kazna i gotova prica care,svak treba odgovarati za svoja djela odnosno nedjela!!
Nakupilo se puno ovih "pojedinačnih incidenata". Čovjek bi mogao pomisliti da se radi o nekoj vrsti udruženog zločinačkog poduhvata, kojega su predvodili Srbijanci Alija, Sefer, Selmo, Zulfo i drugi.