Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već u naslovu se nesto pokušava insinuirati nešto što nigdje nikada nije izrečeno. Prvo to je rekao američki državljanin i izjavio je da Hrvatska MOŽE (po međunarodnom pravu), a ne da Hrvatska HOĆE raskinuti sporazum. I kakav je taj američki državljanin faktor u hrvatskoj vladi? Opet Klix loži budaletine uz pomoć samoprozvanih stručnjaka.
Moj Zijade, gospodin Misetic kao vrhunski odvjetnik i strucnjak iz podrucja anglosaksonskog prava u SAD-u, je samo iznjeo pravne činjenice i pravni okvir Daytonskog sporazuma i nista vise..A ti moj Zijade, umjesto pravnih činjenica i strucnih kontraargunenata odgovaraš jeftinim politickim pamfletom.
Daytonski mirovni sporazum je donio mir u BiH,aneks lV je Ustav ove zemlje,uopce nije pravedan niti civiliziran ali nismo ni mi!Donio je mir i kao takvog ga postivam.Glavni garant tog sporazuma su SAD tj.president of USA i gouverment USA.Mi mozemo kao misevi siktati o tome ali gazde su rekle,da novi ustav ali samo uz civilizirani dogovor svih zainteresiranih politickih strana.Do tada mi moramo postovati taj Dayton jer amerikanci kazu i ne zasluzujete bolje samo vrijeđate jedni druge!
Ispod kojeg kamena je sad ovaj izgamizao?
Ima li ovaj taliban namjeru dokazati sve sto je nasrao, jer HR nema ni jednu presudu za UZP, nego sestorka, sto on ako dobro zna
super onda srbi vracaju podunavlje
Hrvatska šahovnica nastala tako što je neko dobio ideju kad se zagledao u poklopac tegle marmelade od šipka...
Hrvatska je članica EU, Mati, uskoro Schengenskog prostora i bez viznog režima sa SAD. Hrvatska je upravo spojila i čitav svoj teritorij. Trenutno je u Hrvatskoj preko milijun stranih turista. Ljubomorne duše mogu....
Pa šta ako je u EU i ako je u NATO još je lakše sa njom manipulisati tj.moraju raditi što im se kaže ili popušiti.
Samo jos da skine sapu,pretenzije na Bosnu
Mirovni sporazum se ne raskida! Ako ga raskinete to znaci da objavljujete ponovno rat!
Ovaj lik je potpuno zalutao u svojoj ostrašćenosti.
Oni traže ono od nekoga što nikome sami nebi dali.Toliko je bošnjaka (dokumentovano)dalo život za hrvatsku,a tuđman poslao hrvatsku vojsku sa hvo na armiju bih.
....jeKo ova budaletina !??
Princip...u pravu si i ja upravo razmišljam koja je budaletina ovaj mišetic
Pa neka odustanu. Imamo mi ustav RBiH!
Sta bi Hrvatska dobila sa Heceg Bosnom?Kamenjar koji nikad nikome nije placao poreze? To nije cilj Hrvatske.
Plaćali li bi oni itekako porez Hrvatskoj. Nema tamo cile mile.
Ma neka raskinu , ko ih je..e , jesu nam neki susjedi , pokazali su pravo lice fasisticko !
Aha
Ne postoji veca fasisticka gamad od hr