Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlado će morati izaći..
Pa te satro "invalide" nije sigurno podrzao niko ko je sada na vlasti... To se radi godinama unazad... Trebaju njima njihova prava, trebaju se izboriti za sebe, ali sta se cekalo sve ove godine????
Svakako i to što prije treba spriječiti one koji na nelegalan način dobiju nalaze o invaliditetu i primaju invalidnine i invalidske penzije, ali to se sigurno neće riješiti prijetnjama, ovim treba da se pozabavi i Mup i inspektori po tim bolnicama u kojima ti kriminalci dobiju te nalaze, a te doktore koji izdaju takva rješenja sankcionisati!
tuga...invalidi su pravno i moralno vitalni nacionalni interes...a njih niko je zarezuje ni pa pisljivi dud..
Pa ce opet srbi reci kako smo ih napali.
Sacir74...Smrdoslavepravoslavnignjidoslavedodziokrenibalijijedannavojboljemeninegodatekacavendakarausupaktisizajebaobabicuonatecekalanaonustvaratiizasaonasupaksupakbioiostao.Jesi li se napatio citajuci gnjidoslave
Sacire vlasundro,zasto si onda stavio muslimansko ime ? Nemozes ti bez svojih korijena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)