Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovo malo austrougarskih građevina nema cijela BiH bi izgledala ko Makedonija samo sivilo.. Hvala jugo arhitektima
@gooUser1574502225 i ja to isto kazem, hvala Bogu pa su nas Austrijanci malo preuzeli bili i doveli nas u red, fakat bi inace izgledali kao Kosovo ili Makedonija.
Imaju i parking iza kod Mulica "hadzije" kriminalnca
Koga boli briga sta ce bit ovdje? Svakako cemo svi za Svabiju...
@DanielKlose1 idi ne vracaj se i ne komentarisi vise ovdje
Je li iko pita nas, građane ovog grada?!!
I vrijeme je da se neko sjetio da glavni grad zasluzuje reprezentativan objekat za Gradsku Upravu.
kaka na balkonu😂😂
Baš me briga. Važno da se mogu svake godine slikati ispred vječne vatre
sve državne institucije treba proćerati iz najužih općinskih i gradskih jezgri, napraviti im montažnu baraku velku kolko je potrebno na periferiji koja bi omogiućila efikasnu i funkcionalnu organizaciju, rad i kontrolu, kao i olakšan tj. slobodan, komforan i besplatan pristup tome svih građana. a zgrade u užim jezgrima pretvoriti u sadržajne i korisne prostore za javno korištenje.
@Robomnikad Koja iz tebe pamet izvire za nepovjerovati je! Pa ima li sadrzajnije i korisnije ustanove za gradjane bilo kojeg grada od njihove gradske uprave u kojoj svakodnevno vrse svoje poslove administrativne prirode, bez kojih nije moguce zamisliti zivot ni jednog gradjanina bilo kojeg grada.
Bolje da su tu otvorili nekakav pogon i zaposlili ljude umjesto što nam ode svijet vani.
Pitam gradonaćnika GDJE će te parkirati svoja vozila. DA možda vatra NEĆE ostati bez bašte
Ne mogu SDA seljacine organski, ali Skaka radi vrhunski posao! Isto da nije iz SDA :)
a parking jedini mi je problem gdje će zaposleni parkirati auta, a i gradjani koji će dolaziti u gradsku upravu........
Ovu zgradu treba urediti onako kako je uredjena zgrada gdje se nalazi Tržnica i Vijećnica. Prelijepe zgrade koje su čekale prave ljude da ih dovedu u red.
Vjerujem da će Skaka i ovu zgradu da uredi kako i prilici. Do sada nazalost zgrada na ovakvoj lokaciji bila je totalno neuredjena i neprimijetna!
Pa iskreno Gradska uprava i zasluzuje jednu ovakvu lokaciju za rad.
zar nije onaj tip zapicha vatru...koje uzeze opet
Nećemo mi imati nikakvu korist, ide kad tad sporazum sa SDA mafijom i njihovim 'biznismenima' da naprave ovdje hotel - dat će im na 'korištenje' ili 'koncesiju' ili 'upravljanje'... Skaka gdje je diploma? Gdje su pare od EYOFa?