Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ispred svoje avlije Srbijo...
Što gore, to bolje, pre će se Holbrukova BiH raspasti!
ovo je očit dokaz da hrvati i srbi moraju biti složni u borbi protiv islamskog unitarizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Sramota je sto negirate genocid, a SESELJ NA SLOBODI.
PORUCUJEM "VLASTIMA" PASALUKA DA MI POPUSE QUUUVAC!
Ako je Srbija oslobođena u Haagu za učešće u BiH ratu, zašto njihovi sudovi uopšte i bilo šta procesuiraju? I drugo pitanje, kako je moguće da su slike na nadgrobnim spomenicima poginulih Srba sve slike u vojnoj odori ako su povijeni kao civili?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Србијо,не млатињај, него дај паре,оружје и отворену подршку отцјепљењу Српске+Дрвара.
Nek je kod vas sud
Što su se komšije uzrujale. I da jeste, nije činio zločine u Srbiji, već u BiH - za razliku od škorpiona, vojske jugoslavije i drugih paravojnih formacija iz Srbije koji su ratovali u BiH. Ako se ko treba buniti, to je samo RS.
Pa ljudi moji da li je moguće? Da političari čak i ministrica pravde Srbije ovako komentariše presude Sudova. I još bezočno manipuliše neprovjerenim podacima, čak neistinama, koristeći jezik, notorno laživih režimskih novinara koji su i kreirali u narodima mržnju i raspad Yuge i sva klanja i pljačke i silovanja i paljevine i sva zla do danas. Čak i Nasera Orića. lzgleda se stvari ponavljaju po istom receptu, samo na drugom nivou. E ko to ne vidi, brzo će.
Kako me nervira kad neki debil navede Bošnjake kao tamo neke muslimane...
Hebo li vas Kacavenda derpe u po chmara......Neki dan javljaju nema ništa od suđenja onima što su ljude iz voza izveli i pobili.....kažu, nije pravno formulisana optužnica.....mrs hebo li vas Kacha.
od vas je sve I krenulo..sta vi serete
Navalili na Srebrenicu da bi kasnije mogli reci mir mir niko nije kriv nezavisna genocidna tvorevina. Ortodoxne bosnjake pitat BIH ili Servija ako kazu Servija odkupit.im kucu i imanje i nek idu u Serviju
Nasere ti si jedan veliki Lav ma koliko god te vlasi uzimali u njihova prljava usta opet ti ništa ne mogu
A ko ih je pitao za reakciju? Vjeciti presveti vanzemaljski nebeski srpski narod protiv koga su se i oblaci okrenuli!! Ludje nacije nema 100% niko me nemoze u suprotno uvjeriti...
imaju se nešto javljati oni koji garantuju za Ratka Mladića , mrš...
Otkud sad 3500??
Pa kad je u Jasenovcu pobijena milijarda i 800 miliona Srba '42-45, sto ne bi moglo biti pobijeno i 3500 Srba u selu koje je prije rata brojalo ukupno 32 domacinstva?
Vidi se sprega srbije sa cetnicima iz BiH. U isti glas grakcu i placu. Mamicu im cetnicku.
Ne opravdava zločine nad srbima civilima, Al šta oni misle da ćemo mi gledati šta oni rade i čekati da nas pobiju sve. To je samo reakcija na akciju nisu krivi oni koji su ubili te srbe već sami srbi koji su htjeli nas pobiti a misleći da njima se neće desiti ništa!!!
To je taj specijalni rat kojim srbija vrši ugrozu na BiH. Ova beogradska četnička gamad optužuje sve istaknute učesnike u odbrani BiH protiv srpskog nasilja nad BiH. To potvrđuje da smo se časno branili i obranili BiH i uprkos što je srbija angažirala brojne posrbice a i danas su posrbice desrtuktivne