Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada će biti u funkciji apartmani za SDA foteljaše u KP Zenica?
šta će vam bazen ne morete dihat
joooj njima treba bazen nas ono da djeca nauce plivat samo daleko plaza od zenice hahaha
Unistio Nk Čelik, uhljebio armiju svojih poslusnika, pretvrorio poljoprivredno zemljiste od supruge u građevinsko kako bi ga prodao po 10x vecoj cijeni gdje ce da zgrne milione. Onda demagog baci mrvice iz budzeta kako bi ispalo da se nesto radi. To vam je Fuad ubleha Kasumovic gradonacelnik Zenice.
@IstinaNicaZe Neka je!! Dosta nam je SDA seljobera. Dosta su nas iz SDA krali, vrijeme je da se zenicka SDa ugasi.
@nicaze01 pa sta sad trebamo pustit ovog seljobera iz Gornjeg Vakufa da on krade nesmetano? Ja ti logike dobre. Ovaj je gore zlo od SDA 10 puta, perfidni manipulator i seljober.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Metropola