Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kriminalac ovaj iranski dousnik Kasumovic. A svi ga pokusali podmititi a on kao nece ali nije prijavljivao policiji. Od direktora Lutrije, preko nepoznatih hercegovaca do doktora.. .... "posteni" Kasumovic
Ovo je taktika SDA da nabaca blato na Kasumovića
Hahahaha, izofiralo te ovo "iranski".
@orion101. Sitan iznos za krupnog kriminalca Kasumovica zvanog Ubleha. Nama obicnom narodu je to puno. Sehidskom mezarju ste dali 100 KM a Kasumovicevoj zeni 15.000 KM. Fuj!!!
@SenadBasic nije zeni kretenu jedan nego na racun ustanove po osnovu projekta. Citaj kad je znas pisati
@zemirko. Poluprivatna ustanova gdje je zenu uhljebio za direktoricu. Zatim uposlio dvije svoje kur..e u Vodovod nakon cega se direktor Vodovoda Kahriman objesio. Neka Fudo ide u Iran. Tamo su mu naredbodavci.
Ko sto bi Brankovic rekao ( klica mu se zamela) sve po zakonu
@InfinitiFX. Gledajte Kasumoviceva ubleha-obecanja: https://youtu.be/Mv1WK7m0tVU
Klix postao pravi SDA portal...
@valerij lobanovski. Kakve veze ima Klix sa tim sto Kasumovic krade narodne pare i daje ih svojoj zeni?
Ovdje svi seru protiv nepotizma i korupcije, a 90 % onih koji seru bi isto to radili da mogu. Svi bi voljeli biti na budžetu, i svi bi, da mogu, uhljebili barem svoju djecu , muža, ženu, majku, oca. Pa ovi koji su na vlasti nisu s marsa pali, svi su oni došli iz naroda, istog ovog naroda koji pljuje po toj vlasti.
licemjerstva nikada nije nedostajalo ovdje
jednom sda, uvijek sda. taj balijski lopovluk ce nam doći glave. a ti narode saburaj, porucuju ti hodze s minbera.
Pa? A sta je sa hrvaticom iz sirokog sto je ogromne pare uplatila snahi?
SDA ofanziva na ovom članku hehehe
@diabolic2. Kasumoviceva ofanziva na pare gradjana Zenice. Pokazuje svoje lice. Djeci i sehidima ukupno 300 KM, a svojoj zeni 15.000 KM!!!! Celik propada, kladionicari ga utjerali u kazu, zaposljava svoje kur...e u Vodovod..... Pa mogao je pare iz Vodovoda dati za Plavu vodu, a ne praviti predstavu za narod.
zanimljivo ce biti objašnjenje...ako ga bude
Eto čime se bave plaćeni novinari i partijska kamarila! Prvo, zadivljujuće je da je jedno komunalno posluje pozitivno, da može druge pomagati. U Sarajevu takvih nema, a rijetki su u BiH. Iznos od 15.000 je tek 1/10 vrijednosti brojnih vozila, koji se kupuju i arče sa grbače naroda iii 3 poslaničke plate. Donirano medicini rada, valjda za opšte dobro da se kupe reagensi ili neki aparat. Problem što je SDA nije pitana, jeli?
@orion101. Pa sto Kasumovicevoj zeni za poluprivatni sportski Zavod? Sto ne ambulanti u nekom daljem selu?
@orion101. Mislis vozila u vlasnistvu grada koje je Kasumovic koristio za privatna putovanja na stranacke skupove "evropejaca" u Bos. Petrovac?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrati šator!
Fudo ubleho!!!!!!
Fudo ubleho!!!!!!
Hahah.. koji je fudo kralj... sve iznosi od 100, 200 KM i onda boom 15.000!!! Hahahha.. Sto bi rekli nadrealisti: "Trazili ste, evo vam ga!!!" Hahahaha
Iz supljeg u prazno..........