Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nikad gladovati, nego ne kopajte ugalj i vec su u minusu bit ce jos vise...kad im zasvrbi pod guzicom, platit ce oni, ali ih nikad nismo doveli dotle, nego nama svrbi od njih, al mi nist...
Do iftara onda mrsenje aBd do Bajrama
Kolki su vam stomaci i bolje da strajkate.
"U srijedu smo otišli da predamo dokument, sreli smo gradonačelnika koji nam je rekao da je na godišnjem. Obećao nam je da će vidjeti šta može završiti, ali do danas ništa nije završio i šta ćemo sad?", pita Avdić."" Ništa, štedite dok Kasumović ne dođe sa godišnjeg.