Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka na aparatima
SDA - najveci kancer BH drustva !
SDA hvala ti 💚💚💚💚💚 Fadil 💚 Jugobalijanderi na aparatima. Admiral debbil.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Postoji li neko ime i prezime pored kojeg će pisati - e on je odgovoran za to što se u tih osam mjeseci izgubilo toliko para, vremena, energije, živaca?
Tolike godine za 11 jadnih kilometara.A samo je pitanje vremena kad će je ponovo zatvoriti zbog loših radova
Obavjestite zenićane da izadju na slikanje...
gotovo pola milijarde maraka 11km autoputa ????
Libera protocol Airdrop 🥇 💎 Get 150 $LIB protocol by do Tasks (90 USD). 💎 Get 20 $LIB protocol per each User Register with your referral link (12 USD). 🥇 Join Our Telegram Channel 🥈 Follow us on Twitter 🥉 Submit Details 🏆 Done. 🟢AirDrop Bot : t.me/Liberarobot?start=1644828921
volio bih se provozati dok je opet ne zatvore.
Pa manje ima kilometara da se ide starom cestom 8,4 km a autoputem 10,5 km i još sam uštedio putarinu.
uštedio 1km Bravo
450 miliona KM umjesto 150...
Jedan izvještaj kaže da autoputevi u Austriji koštaju 12,87 miliona eura / km. Sljedeća najskuplja zemlja je Mađarska od 11,21 miliona eura / km, slijedi Slovačka sa 9,56 miliona eura / km, a zatim Češka sa 8,86 miliona eura / km. Na drugom kraju spektra, troškovi u Danskoj iznose samo 5,89 miliona € / km, u Hrvatskoj 6,682 miliona € / km, u Sloveniji 7,29 miliona € / km, a u Njemačkoj 8,24 miliona € / km.
Aaa tebe neko u SDA rekao...de pomnozi sa 2x i dobio si tender
Samo gardite hajmo sad za 10tak godina do Doboja mi to mozemo.
Gori vam nešto na slici br.8
Mijenjam budicnost svoje djece za posao u drzavnoj firmi. U potpisu: tipicni bosanac
Ako snimas video logicno da se vezes.
Šta ti je bošnjo, taj se ne veže pojasom ni da mu ono pišti non stop. Puu
MOže li neko reći pravi razlog ovolikog kašnjenja? Šta se to popravilo na dionici da je trebalo 8 mj? Da preformulišem, Kakve su to greške napravljene da je trebalo 8 mj da se otklone nedostaci?
Aferim bolje ikad nego nikad ..nego procitah da su Kinezi za 38 sati podigli desetospratnicu pa mi ovo bude ko da su nasi malo spori ili se varam.