Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije radni dan ili je čimburijada samo za penzionere?
@BulevarBeograda: ''av av avvvavavvavav avavav avvvvvv'
Samo ovorite profil od ovog @BulevarBeograda. Vidjet ćete da se radi o kulturno osvještenoj osobi, koja dnevno pročita barem dvije knjige, kampuje ispred pozorišta, kako ga ne bi promašila neka premijera i rado je viđen gost na koktelima, upriličenim nakon promocije neke knjige.
Lijep običaj obilježavanje proljeća i drugarskoga druženja dok ga poslije rata nisu pretvorili u seljački teferić sa sponzorima političarima i hostesama...
Krkana u p.m
Je li do mene ili svi mislimo da je ovo seljakluk?
Papanluk
U rangu korida je ovo
Najviše dodju firme kupe školjke jaja i najjeftinije se reklamiraju. Seljačka posla
Primitivizam
Seljačka posla Sta drugo reci
ajde nek se nesto lijepo desi u onom sivilu od grada..
a dje je onaj što se redovno plakne u Bosni?Ovo se ne pika bez njega
"Većini njih ne treba prevelik razlog za slavlje, ali većina ih se okupila zbog tradicije." Evo čitam 10 puta i ne mogu da nađem smisao ove rečenice, šta je pisac htio da kaže ?!
mogli su i janje okrenut, kaka jajaaa..
Ove trubace treba zakonom zabraniti!!!
uvijek sam se pitao prave li i robijasi cimbur?
zenicke seljacine