Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet manipulacija u režiji Klixa: "Zeničani paljenjem badnjaka...". Koji crni Zeničani - majmuni jedni! Otkad je to 1% Zenice - "Zeničani"? Kad budete u BG ili ZG čitali naslove: "Beograđani i Zagrečpani proslavili bajram" - onda pišite ovo za Zenicu. Ali naravno nikada te naslove nećete vidjeti u BG i ZG.
provociranje na njihov najveći praznik samo govori o njima ko su i šta su. Svim dobrim pravoslavcima sve najbolje.
Ma ja bolan nek pale a što bošnjacima utjeruju strah u kosti radi božića to nema veze,hej moj bošnjo nikad pameti doći
Citam ove cestitke i nesto razmisljam da se iza ovih komentara kriju isfrustrirani misevi.
U Vlasenici nas zovu balijama ti što slave tako da ...znaju šta im želim
E moj Boze ,zar je doslo da im ne zelim cestitat...doduse sve je radi Dodika
Ma nije to radi Dodika nego radi toga sto si neodgojen i zatucan. Moj komsija pravoslavac iz Tuzle ne moze biti kriv za postupke Dodika ili bilo kojeg drugog Srbina sa ove planete.
poslije veceranjih provokacija na povratnike nema se sta pricat a ti pređi kod srba