Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U krininalu je snaga. SDA.
@Ladlam nije ba,"snaga je u jedinstvu" a u kriminalu ja SDA
Kasumovic ispunjava obecanja. Samo pitanje za koliko godina. Kriminalac i lazov se ne mijenja. Nista nije uradio nego sto izaziva nered i pravi sebi predizbornu kampanju koju placa Iran, ruski i Dodikov saveznik na globalnom planu.
Sto se zalite. U proceduri kasno stoji: miniraj put dok ne shebes postojece stanje da se mjestani obraduju kad zavrsis put. Lozinka, izduro je Mujo i gore
Sve sami hejteri...
Glasali ste za SDA, sad se žalite njima za koje ste glasali. Sami ste sebi krivi.
Oni vama minirali put, vi njima minirate vijadukt
Ljudi grade gradove, brane, ostrva, čuda..! lete u svemir, razvijaju robotiku..i šta sve ne danas.. A Bošnjo gradi autoput već 13 godina!
Bit ce bolje narode.Poslije narednih izbora umjesto makadama dolaze zlatne kasike
Sa'ce bakir nove akcize uvesti, prva stvar od tih para bice popravak ove ceste. CoJk obec'o da ce popravljat infrastrukturu, nema razloga da mu ne vjerujemo.
Do Ajvatovice se ide na konjima a za to ne treba asfalt.
demokratija to su zenicani htjeli 👍👍👍
evo jedno retoricko pitanje. koliko Almi ima kamiona registrovanih ? i koliko izdatih prekrsajnih naloga od strane policije ? i da li je to ok? u kriminalu je SDA snags
Greska u naslovu. Oni ne grade autoput vama/nama. Oni to grade sebi. Jer da nije tako, onda se ne bi cestarina naplacivala. E, nadam se da ste sada skontali zasko se ne radi taj vas put. Od njega oni nemaju koristi.
eno vam fadil i bakir pa protestvujte
Ne valja kada se pravi. Ne valja kada se ne pravi. Balijski mentalitet.
Eto vam velikog gradilišta! Šta hoćete? 😂😂