Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uletite kolektivno u mital i yebite im mame. Kakav kvar namjerno vas guze
Trebas stvarno biti poremecen i misliti da neko namjerno zaustavlja grijanje da bi gradu iz nekog neobjasnjenog razloga napakostio. Mittalu uopste nije primarno da salje toplotnu energiju u grad.. Kotlovi su prvenestveno potrebni zbog proizvodnje pare za industrijske potrebe, tako da ne lupajte...
@HerrcegBosnaPonosna pumpa zaledila( posto je gase) pored pumpe kontrolna kutija, voda prskala po tome, kvar je star bar nekih 10godina, a da ga poprave nece, jer osobe koje servisiraju su placene masno pa....znate daljee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shpci...elektronika se ne kvari na -15C.....jutros je u okolini Moskve bilo -37C i necuh da se je elektronika pokvarila....svu tu bandu treba pobiti
fudo ce ovim FGR annacionalnim muktikultii sirokih shvatanja zenicanima koji su gladali za "gradjanina" gradonacelnika iz malog sela kraj jos veceg sela G.Vakufa jednog od najrigidnijih sda tajkuna a svi su FGR gradjani glasali protiv sda koja je unistila grad popraviti kotao nek nista ne brinu !
A ti se napusi kujca, ebo li ti sda sve zensko u familiji
Vrijeme stalo
Posmrzavace se taj narod...
U redu je to, kapitalizam i nacionalizam griju ljude dovoljno. Nikad nije hladno i gladno kad ima kapitalizma i nacionalizma.
ma štaš u stanu idi van kliži se po bosni
Sada građani Zenice mogu utvrditi koli nam znači ruski plin da preživimo.
haj opet komentar izbrisite
in the other news: sky is blue hahaha
svidja mi se Like
KOTAO se sje*ao... nema stvari koja se više puta pokvarila a zatim i popravila...
Tako se i kod hindusa u kući stalno kvari grijanje.
Mislim da je spas u dovi za odleđivanje elektronike ! Otkako je zasjeo ovaj načelnik KAsumović, zaboravilo se na plaćanje ovih obaveza ! Naravno da su Zenićčani izabrali za graonačelnika njegovog protukandidata SDA hodžu, ništa od ovog ne bi zaledilo ! :)
JP Grijanje Zenica je u vlasnistvu SDA,niste glasali kako treba....sad na minusima u hladnoci svojih domova imate vremena da razmislite o tome sta ste zaokruzili pa ste ovo zasluzili.
ta ce vam grijanje.. samo dobre votke i štedite na grijanju.