Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće mu ponuditi da pare od parkinga dijele pola-pola.
Sace dok se otrijezni i zube iz case namjesti
Sreća naša pa je ostala sva infrastruktura iz onog sistema jer sa ovim razbojnicima mi bi se liječili u humanitarnim kontejnerima. Tito hvala ti
Bolje se fokusirajte na poboljšanje zraka i vode u kantonu i jačanje inspekcija koje po noći ne rade i inače ne vide ništa, nego što lagano privatizujete zdravstvo. Zdravija životna sredina, manji troškovi za zdravstvo.
"U samo 15 dana iz Doma zdravlja Kakanj u Bolnicu Tešanj upućeno sedam pacijenata sa dijagnozom karcinoma pluća" - Vodi li se detaljna evidencija o pojavama onkonloških oboljena na području kantona? Znate li uzroke?