Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA fasiste koje radi imena sude borcu ABiH dok su im sad sefovi svi dezerteri. Korak protiv SDA je korak ka boljitku za Bosnjake. Padaj silo i nepravdo, padaj pogana balijce.
@gooUser1561564352 Jel vi jugobalije stvarno mislite da smo svi mi zaboravili period od 2008-2016 i vladavinu SDP !? SDA svakako nije riješenje za ovu zemlju, al ako je SDP alternativa, nije ni čudo što nas je svaki dan sve manje !!
@Silence jel ti misliš da mi imamo amneziju pa hoćeš da nas ubjedis da je sdp ili bilo ko drugi bio 18 godina na vlasti???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA u ovom mandatu gdje god je izgubila, cini sve da apsolutno zakoci zivot u svakom pogledu, jer eto bez njih nista ne moze. Obice im se ta taktika o glavu, akobogda vec na nadolazecim izborima. A onda, Panticu, dolazi vrijeme tjorke..
A sta je to on, lici na sarajevskog "meštra"?
Zenica trans će Fuada Kasumovića zauvijek poslati u političku penziju. Nije budžet njegiva babovina. Neka ide u svoj rodni Gornji Vakuf i tamo blokira šta hoće
Treba govnara snoge na nogu.
TO KASUME NEDAJ DA SE SDA BASKARI..ONI SU RASKUCILI SVAKU OPCINU GDJE IM JE TO DOPUSTENO..
Nisu mi jasni ovi koji brane Fuada. Pa covjek je u zadnjih 20 godina zaradio milione. Navedite mi koje firme doticni vodi pa je toliko uspjesan.Nema je naravno. Sve mu je ovo politika omogucila. Probudi se BOSNJO!!!
@socijalizam do jučerašnji elitni sda pulen. šta reći a kamoli očekivati
fudo lopoveee
Ja sam najvece papke i seljake vidio i upoznao u Sarajevu( takvi nema u Travniku, Mostaru i Bihacu) al nema ih puno, ono bas seljak a rodjeni je Sarajlija. I to je jedan takav na 100 normalni tj .svaki stoti. Al u Zenici na 100 normalni ide 10-20 do 30 hard core papaka? Mozel iko to objasniti.
Bas tako! 👍
Fudo kaže buđet
Ovaj čovjek je zavadio sve u Zenici.. Zlo... Tolike spletke, svađe, sabotaža vrijednih projekata i boljitka za Zenicu. Z L O.. Malo ko to zna jer ljudi ne vide od silnih "ljepuškastih" riječi kojima se ovaj ublehaš rasipa pred pukom sirotinjom koja ne zna za bolje.
Covjek koji je zasadio plastične palme ispred svoje benzinske pumpe koju je zaradio u SDA medju brdima Bosne sada kao civiliziran hahah
Bravo Fuad,gazi SDA i SBB gamad!
Fudo udri zelene i kelesturu lopova ...nedaj im marke ...puna podrska ...i svi cekamo izbore abd
Najveci SDAovac medju svima je Kasumovic koji je za 3 godine uspio unistiti sve i potrosititi 200 miliona u maglu. GDJE JE 200 miliona? Fuj srami se drzis gradjane Zenice kao taoce
Covjek dobija glasove za 100 metara asfalta na selu, a zenicanima cirkus od cvijeca na mostovima. Zna seljak kako sa seljacima
@Formula jbg nema čovjek vjersku zajednicu iza sebe da pogura niti as grupu da dijeli vispak kafu i tops glasačima pred izbore.