Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni su projekti kojima je sredtsvo uspjeha sadaka!
E u šta se država pretvara. Prikladnije ime za BiH bi bilo DRŽAVA SOCIJALNOG SLUČAJA.
Odlična ideja, ovo na zapadu odavno ima - npr. Costco
...zalosno jbt sta nam je udarna vijest...
Ovo nam nije trebalo ni 96te, situacija gora nego poslije rata. Kad je rat stao narod je imao nadu da gradi buducnost, misleci da je sad konacno gotovo, al malo sutra 25g poslije narod vise nema nadu, ni staro ni mlado.
A jest vam peojekat svaka cast. Sto ne otvorite trzni centar bez PDV a i ostalih poreza na proizvode siroke potrosnje ako vec hocete pomagati. To je ciganluk i prosjastina. Navikavate ljude da budu bezvrijedni. Dajte ljudima socijalna davanja, invalidnine od kojih mogu zivjeti, zaposlite ih po opstinama, telekomu, EP mogu oni isto sjediti 8 h kao i uhljebi sto sjede
Nisam procitao da pise negdje, ko ce biti vlasnik tog socijalnog marketa, na cije ime se uplate vrse!? Fina ideja, ali znajuci nasu slatkorjecivost, ovo mi smrdi na prevaru!
prvo vam sistematski otmu i opljackaju sve do zadnje kapi krvi, a onda vas kao tjese kolacicima i kahvom na cemu im jos morate biti zahvalni, mamu him zlocinacku.
A poslije socijalne prodavnice je narodna kuhinja,Bošnjaci slijepo vjeruju u sva ona njesra koja im serviraju njihovi političari
sta na ovo da se kaje no bem vam mamu zlocincku, banditsku i kriminalnu