Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je ironično,da su žene u crnom (zbog imena) jedna od rijetkih normalnih,svijetlih predstavnika srbijanskoga drustva :))
whitenesto, ne seri Allaha ti
Whiteeagle @ nisu li ti "civili" dolazili vikendom svojoj braci u pomoc sirom BiH i pucali na neduzni narod? Moj stav je da je i jedna neduzna zrtva previse - R.I.P.
Zene u crnom svaka Vam cast! Ne samo zbog ovoga vec zbog svega za sto se borite i zalazete.
Slažem se, bilo je zločina na svim stranama. Samo kvalitet i kvantitet zločina nije isti. Ovdje je počinjen genocid. Kažete zločine su činili pojedinci... Pa koliko "pojedinaca" treba da se zauzme demilitarizirana zaštićena zona, od svojih porodica odvoji 10.000 muškaraca, da ih se organizirano strelja, da ih se zakopa u primarne masovne grobnice, pa iskopa i opet zakopa u sekundarne i tercijalne... I na kraju, koliko pojedinaca treba da djeluje da se o zločinu šuti, da ga se ne prizna i minimizira, da se u udžbenicima za osnovnu školu uopće ne tretira... Nemojmo biti slijepi pored svojih očiju...
Ako želite iskreno saosećanje sa prema srebreničkim žrtvama, to ćete naći u nama, običnim građanima Srbije, a ne među "ženama u crnom". Žene u crnom su vam otprilike jedna grupa nemoralnih neradnika koja za svoj udoban život zarađuje tako što su se nakačile na fondove raznih službi koje imaju za cilj da od srpskog naroda naprave jednu amorfnu masu bez trunke nacionalnog ponosa. Takva amorfna masa je onda vrlo pogodna da ponovo dođe pod kolonaijalnu čizmu što nam se svima nama upravo i dešava. Briga Stašu Zajović i njenu ekipu za bilo kakve žrtve. Da ih nije briga, ponekad bi podigle glas kad su srpske žrtve u pitanju, ali ne, to neće nikada uraditi jer to ne odgovara njihovim finansijerima.
Svačija majka isto plače jarane i bol je tu pokretač svega a to što se vremenom iskoriste i okoriste na razne načine, o tome se može mnogo pričati. Ima i ovamo bruku takvih koje opisuješ.
@tvrdoglavi To ne znam da li su izgubile nekoga a tako ih doživljavam i poštujem ne samo zbog ovoga što čine, majka je majka...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li su te žene u crnom ikad spomenule srpske žrtve iz sela oko Srebrenčke zaštićene zone? A ovi zločini koji su činjeni pod komandom Sefera i Nasera su isprovocirali akciju i zločine koje je kasnije počinila VRS.
Ova knjiga dosta toga kaze.. http://www.scribd.com/doc/52939664/DRZAVNA-TAJNA-Semir-Halilovic
Od redakcije portala Klix.ba tada je traženo da objavi vijest sa apelom za pomoć izvjesnoj osobi pod imenom "Ajet" JADA I "REDAKCIJE" - 90% TEKSTOVA PREVOD S DAILYMAILA I TO IZNUDA??? DA OBJAVITE APEL ZA POMOĆ DEMOBILISANOM BORCU. DA, AJET JE DEMOBILISANI BORAC ZA RAZLIKU OD VAS BUBULJIČAVIH KOJI RATA NISTE VIDJELI I AJET JE IME, LIČNO, MUŠKO, MUSLIMANSKO NIJE PAS DA BUDE "POD IMENOM" AJET.
Da, slazem se. Ima jos objektivnih ljudi koji gledaju pravedno. Naravno da je bilo zrtava na svim stranama, ali ono sto se desilo u Srebrenici po broju prevazilazi sve. Problem je sto sadasnje vlasti se hrane i opstaju na vlasti sireci mrznju, pa je vecina naroda u RS ispranog mozga. Da su tako Nijemci negirali Ausvic nikad nebi napredovali. Zato je potrebno priznati greske kako bi se krenulo napred, a sadasnja vlast to ne zeli, zato nikako da krenemo napred, za razliku od Nijemaca koji su se oporavili vec 10 godina nakon rata, mi vec 20 godina stojimo u mjestu. Jos su oni morali platiti odstetu, a mi dobili pomoc i dzaba, kad smo parazitski narod, ne mislim na ni jednu naciju nego sve narode Balkana. Umjesto da rade samo se zajebavaju religijskim i nacionalnim prepucavanjima kao oni glupi Arapi sto stalno ratuju oko gluposti, a imaju nafte da bi mogli zivjeti bolje od Amerikanaca da su pametni.
ispisa se ti jaro
Veliko postovanje ovi hrabrim zenama, koje otvoreno okrecu ledja cetnickom zlocinu. Hvala!
Najveca briga danas u Srbiji je indoktrinacija mladih od strane zapadne propagande i unutrasnjih neprijatelja u vidu raznoraznih nevladinih organizacija i stranih placenika.Sve te grupacije treba zakonom zabraniti kao sto je to uradio rasPutin u Rusiji a decu jos u predskolskom uzrastu uciti vrednostima Svetog Save,cica Draze i ostalih srpskih svetaca i heroja
Pa naravno, djecu treba odmah u startu odgajati u glupake.
Srbija moze krenuti napred samo onda kad se vrati svojim izvornim vrednostima..svetosavlju i ravnogorskom pokretu
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Hajmo, hajmo na noge Neka četnici gore Pjesmu našu pjevajmo Majko Srebrenico Hajmo, hajmo na noge Neka četnici gore Pjesmu našu pjevajmo Majko Srebrenico