Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt konju sa kalinovnika
najveća kazna za zločince bi bila da Bosna preživi, da se muslimani ne zatvore u sarajevsku enklavu, da Bosna uđe u EU i da nastavi da traje .. jer oni će pomrijeti za godinu, dvije, a Bosna mora preživjeti
Najgori srpski general IKAD. 4 sila u svijetu JNA, dobrovoljci, arkanovci, seseljevci, autonomashi, pakt s tudjmanovom herceg bosnom i nije uspio poraziti bosance i rezultata referenduma 91 da zelimo gradjansku nezavisnu drzavu BIH. Uradio etnicko ciscenje, popalio mnoga sela, napravio masovne grobnice. Rezultat mala Srbija.Srpski lideri ispiraci mozgova Dodik i Vucicu umjesto da rade na izgradnji mira oni rade na rusenju drzave BIH I stvaranju drzave nastale na progonu, logorima i ubijanju.