Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom clanku o herojskoj borbi majke Srebrenice da nadje posmrtne ostatke svog sina,mucki ubijenog od velikosrpskih formacija,vidimo da je tacna izreka da se zlocinac uvijek vraca na mjesto zlocina,jer oni koji su ubijali sad ostavljaju bolesne komentare - razni Bulevari itd.
I umrla od TUGE I NEPRAVDE u nadi da ce pronaci bar kosti svog djeteta???? MONSTRUMI STIDITE SE I ocekujte kaznu I na ovom I na drugom svijetu !
Velika tuga je što su neke majke Srebrenice dosta profitirale, a druge jedva kraj s krajem spajale. Veliko poštovanje svim majkama koje su se časno, bez koristi i profita borile da nađu kosti svoje djece i nisu "iskoristile gužvu". O takvima nažalost mediji ne pišu niti se za njih zna ili pišu kad umru.
Zulumćari, ne imali srece do 9.kpljena, ne htjedose joj otrkiti grbonicu dina. Allah dz.s je spojio s sinom u kaburskom svjetlu u odnosu na mrak i uzarenu vatru koja ceka kako ubice tako i one koji su ih stitili, krijuci grobnice.
Znaju Srbi iz Srebrenice, Foce, Visegrada gdje je svaka grobnica. Sramite se.
Nemam ništa protiv ovih žena
Alija je prodo srebrenicu