Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
27. Aprila oni tek sad planiraju izuzeti snimke, kad su djeca u pitanju ima sa se svi dignu i skupe dokaze u roku 2 sata jbo vas više zafrkancije vaše.
како bi joj pokazao fizicku odbranu da vise ne pomisli ruke koristit uopste
Ocigledno se radi o jos jednoj zakonom zaštićenoj životinji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nasilje nema opravdanje, ovo nije samoodbrana!
Ovo je vaspitavanje. Bolje da je sad dobio po nosu nego da je nastavio ovako se ponasati pa da ga neko ubije poslije.
@ZeGra cuj ko sve i kako komentarise ojjj majko. Pricamo o djetetu od 9 ili 10 godina. Vaspitavanje je da mu zakuca na kucna vrata, upozori roditelje, neka ga oni vaspitaju, a ovo nije nista drugo nego IZIVLJAVANJE, na djetetu.
ray velcoro bully na youtube ukucat. najbolji nacin za rjesavanje vrsnjackog nasilja, tj kad Kolin Farel prebije oca od malca koji maltretira drugu djecu pred njegovim ocima da vidi sta znaci kad si nemocan protiv nekoga. nasilno dijete mora da shvati pojam 'nasilje'. tek tad se to dijete moze pokusati popraviti
a da je dopustila da dijete maltretiraju zavrsilo bih kao u srbiji.pa se cude zasto miran decko poludi.mobbing i teror svaki dan dovede do toga
ime i prezime dotične budale da znamo ko nam je u komšiluku.
pa ja da sam otac tog djeteta,naso bih je iscjedio bih 80%vode iz nje
Ovakvim zenama socijalni sluzbenici trebaju oduzimati djecu.
Ovu majku sto je tukla treba javno prozvati preziva se Selimbegovic zivi u Hadzijamakovoj ima tri kcerke i ovo debila cetvrtog zbog kojeg je tukla tudje dijete i trazila od njega da ljubi stopala njenog sina. Kuju neko treba kazniti
Teške tjelesne povrede ništa a?
Pitanje za pravosudne organe....je li ovo iskok na farmi brojlera i koka nosilja ili u školi!?....pa nemojte se ××je×bavati....ako postoje tragovi da je žena reagovala u smislu da je njeno dijete u šemi nasilja i sl. onda ispitivanje ide u jednom toku, ali ako je kuja uzela u školi pravdu i vlast u svoje ruke, opalite joj godinu zatvora i ni jedna nadobudno-narcisoidno-napumpana mama neće doći ni na blizu sličnu ideju...poštivaće čak i potrira k'o u Titin vakat
Treba ju teretiti za pokušaj ubistva djeteta.
Svi portali pisu o nasilju u susjednoj zemlji dok se u našem dvorištu nasilje desilo i prije toga, a vijest prošla nezapaženo jer živimo u zemlji u kojoj se sve zataška. Sta je ono sljedeći korak? Misteriozni nestanak snimka?
Isto kao što je ona uzela pravdu u svoje ruke tako trebaju i roditelji ovog dječaka. Otresti je da zaboravi kako se zove divljakuša.
Vjerujem da ce proci nekaznjeno jer u PU Stari Grad svakog sluzbenika mozete kupiti za 50 maraka. U istoj ovoj skoli je Zahiragic izbo nozem vrsnjaka i prosao je nekaznjeno
Bijesnu kuju zatvoriti na duže vrijeme.Takva osoba je opasnost za okolinu.
Niko ne kaze nista koji je uzrok.ebli vas vasi komentari neznate ni o cemu se radi. Da je skola reagovala nebi na vrijeme ????
E stvarno ne znam ali meni suze same idu kad čujem da je neko tako udario dijete. Ne daj Bože da bih mogla povisit ton na tuđe dijete a ne tako mu nešto uraditi. Svakakvih ljudi zaista, nadam se da je malac sada dobro.
Kako površan članak. Nije samo nasrnula nego ga pretukla. Udarala ga od zid i bacala po podu. Dijete je zadobilo teške povrede. Sta žena? Imenovati psihopatu!