Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srodnica?? Gasi sve , motaj kablove.. pusti koronu van nek izlaje..
@FederalniBRAT Ja sam procitao svodnica ali mi mrsko bilo reci hahahah
@BulevarVakcinacije zašto se ti toliko brineš za Sarajevo? Nema razloga. Situacija u Srbiji je puno teža dok je broj testiranih značajno manji u odnosu na BiH i broj stanovnika. Trebao bi svu svoju energiju usmjeriti na apelovanje po medijima u Srbiji za povećanjem broja testova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi, zarazenih je jos vise samo sto nisu testirani. Mislim da se ovome ne moze stati u kraj nazalost. #ostanikodkuce
Ne bih da paničim , ali epidemiolozi kada govore o realnom broju zaraženih, uvijek zvaničnu cifru množe sa 27! Zato, shvatimo ovo ozbiljno koliko god tesko bilo. Čestitam ekipi iz CZ FBiH na odlučnosti da se suprostavi ovoj pošasti i našem nonšalantnom odnosu prema situaciji. Taj naš južnjački mentalitet samo nas može koštati glave, kao što dešava u Italiji i Španiji
Kakva srodnica. Sestra!
Jos kad zena sazna koji sok kao kod onog Engleza o kome pisu svi mediji u Britaniji
Jesu li javili da li su ovi iz Sarajeva putovali negdje ili u BiH zakačili?
@Chelzo Bili u Konjicu na sastanku, onaj lik iz Srbije ih sve zarazi
Iznad tesnja sunce sijaaaaa, tnd 🎵 radujem se suuncuuu i jaaaa
Zarazi bližnje svoje.
Dzaba se kofrcite i opirete, pokusavate nesto, od virusa je nemoguce se zastititi bilo kojeg virusa, ne mozes nista jer disati moramo, kretati se moramo, a virusa je milioni svuda oko nas i samo je priroda ta koja moze da pobije viruse. Niti nosim masku, niti se nesto izoliram, izlozen sam ionako ovom dijasporom koja hoda okolo iako su u ''izolaciji'' tako da mi je svejedno sta ce biti, ako budem trebao umrijeti halalite mi ako hocete. Sutra pice i rostilj, pecanje i uzivanje, akobogda
Kada kazem pice, to ne znaci da locem da se napijem, vec popijem iz cejfa, uzivam u prirodi od rodjenja i do smrti cu uzivati, u boga vjerujem ali nisam vjernik koji klanja sve vaktove, imam svoju vjeru u boga na nacin koji meni odgovara i zivim u skladu sa prirodom to me ispunjava u potpunosti. Apsolutno mi je svejedno sta iko misli o meni i mom zivotu, ja ga zivim punim plucima, uzivam u najmanjoj sitnici i divim se savrsenstvu prirode i bozijem daru.
Znaci nisu se pridrzavali mjera zabrane...
I Ajnstajn se okrece u grobu
ma gotovi smo svi