Dzaba se kofrcite i opirete, pokusavate nesto, od virusa je nemoguce se zastititi bilo kojeg virusa, ne mozes nista jer disati moramo, kretati se moramo, a virusa je milioni svuda oko nas i samo je priroda ta koja moze da pobije viruse. Niti nosim masku, niti se nesto izoliram, izlozen sam ionako ovom dijasporom koja hoda okolo iako su u ''izolaciji'' tako da mi je svejedno sta ce biti, ako budem trebao umrijeti halalite mi ako hocete. Sutra pice i rostilj, pecanje i uzivanje, akobogda
@Kalambur Nemogu zajedno pojmovi pririda (kojoj razum dajes), halalite i akobog da. Zapravo cevape, rostilj i pice si izabrao teneljem lazne nade i negirao Boga jer da si ga prihvatio otpalo bi pice iz rostilja. Takvi nam unistavaju drustvo i nazadak daju.
Kada kazem pice, to ne znaci da locem da se napijem, vec popijem iz cejfa, uzivam u prirodi od rodjenja i do smrti cu uzivati, u boga vjerujem ali nisam vjernik koji klanja sve vaktove, imam svoju vjeru u boga na nacin koji meni odgovara i zivim u skladu sa prirodom to me ispunjava u potpunosti. Apsolutno mi je svejedno sta iko misli o meni i mom zivotu, ja ga zivim punim plucima, uzivam u najmanjoj sitnici i divim se savrsenstvu prirode i bozijem daru.
Prikaži sve komentare (63)