Uoči sastanka Upravnog odbora EFSA
3
Željko Šain novi dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubjedljivo najbolji profa faxa, suho znanje, iskustvo...Due Diligence :=)
Prije svega ljudska gromada, a tek onda jedan od najboljih profesora... eh da su svi kao on, kako bi nam bilo na fakultetima... Čestitke iz Tuzle!
Svaka čast, najbolji profesor!
Napokon malo pravde na onom fakultetu! Moramo proslavti xDDD
E ovako nesto volim da procitam kada se neko ko je zista \"Top-Notch\" strucnjak i klasa od covjeka promovira na vise nego zasluzenu poziciju... Veliki pozdrav i iskrene cestitke iz Californie
Od svih ljudi na fakultetu, bolji i strucniji covjek nije mogao doci. Svaka cast.
svaka cast profesoru.. samo nek nije Djonlagic.. bila bi to velika sramota za ekonomski fakultet. ne zasluzuje mjesto demonstratora kamo li sta vise..
LEGENDA!
Imala sam priliku sausati dva predmeta ovog profesora, imala sam priliku i imati ga u komisiji za odbranu jednog rada i zaista ne mogu nista reci lose o ovom covjeku. Skroz korektan profesor, koji je jedan od rijetkih profesora koji zaista i radi sa studentima i pojavljuje se i u ulozi predavaca i ispitivaca, sto i nije tako cesto pojava na ovom fakultetu, buduci da ima profesora koji su toliko zauzeti aktivnostima mimo fakulteta da ih jedva likom zapamtis. Ne znam nikog od svojih kolega da je radio a da je imao problem da polozi kod njega ispite, sto je takodjer rijetko na ovom fakultet. Tako da mislim da su napravili dobar izbor. Sad sve zavisi kako ce se snaci u novoj ulozi i da li ce ostati dosljedan sebi, ukoliko bude, mislim da je ovaj fakultet samo dobio na ovom izboru. Po meni jedan od najboljih i najkvalitetnijih profesora, nadam se da ce tako i ostati.
Dobar čovjek, dobar profesor. Čestitam profesoru Željku Šainu. Sve najbolje!
Nek je hrvat ...
zasluzeno...svaka cast, profesore!
e moj klix, prvo docent pa onda vanredni profesor. de se usaglasite?!
Najbolji profesor. Imala sam tu srecu i slusala njegova predavanja jednom semestru u Tuzli. Svaka cast!!! Kako bi on rekao \"2:0 za Zeljeznicar\" :))))
Dobro je da nisu de.bila Đonlagića izabrali, od njega je i Jadranka Kapić bolja, ahahah :D
najbolji profesor kojeg sam imao na fakultetu, cestitike prof Šain!!!!