Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zar ti nije jasno da provlacenje teze BiH kao gradjanske opcije je vracanje na pocetak 90tih. Sta je tu lose da svako svog bira. Zar to ne dozvoljava jednom narodu da bude dominatan nad druga dva. Samo trujete Bosnjake o funkcionalnosti takve drzave umjesto da na osnovu ovakvog ustrojstva da radimo samo na stvarima o kojima se svi slazemo a to je EU i ekonomija. Nema smisla jedni drugima zabijat prst u oko.
@Rade87, bilo bi to mozda i fino ali problem je sto vi tezite ka pripajanju "maticama" a ne na stabilizaciji BiH kao drzave i cijeline. Kuzis
@Rade87 Vidis da muslimani svojataju i rs i hb kao da je sve njihovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je on sirovina. Da nije njega niko više nebi birao HDZ. A Čović bi već davnih dana odstupio. Ali kad im se nešto podmetne, onda su u odbrambenom položaju. A Komšića je vrijeme prevazišlo. Mora se izvinjavati da ga nisu Hrvati birali.
@Gelecek ja sam to odavno rekao - nema veće podvale Bošnjačkom narodu od Komšića. Jedino i samo zbog njega i Bakira Čović već godinama opstaje.
@brkox To je Bakir namjerno napravio da Bošnjaci misle da HDZ koči integracije za EU. Ali nije tako. On radi za Srpsko-Tursko-Rusku opciju. BiH je danas član srpske bezcarinske unije mini šengen. Erdoan odbija EU, Bakir odbija EU. Samo Erdoanu se isto raspada stranka, sve ima kraj. A BiH osta nigdje. Pod srpskim uticajem. Sa mini šengenom padaju granice između RSa i Srbije. Bakir je sve samo ne Bošnjak.
jel primetio neko da se ovaj uvek javlja kad treba da se odbrani drzava bih a da se nikad nije pojavio da kaze gradjanima da je uradio nesto da im bude ekonomsaki lakse E bosanci zar ste dotle dosli da vas ovaj brani
Pozovi ti nekoga da vakcine dobavi, potrudi se infrastruktura za vakcinisanje da se uapostavi, a mani se šuplje...
Hahahahah , bravo Zeljko ! Kakav kralj 💪🏽 🙈😂😂
Ne pravi problem BiH. Probleme prave uhljebi kao Komšić.
wolf07, što ste birali birali, nema više!
Cuj Komsica:Nije trebo Incko reagovati na krsenje zakona(Statut).Covjek pravnik a zastupa anarhiju.Pa onda za novog visokod prestavnika koji dolazi,iako predpostavlja da ce raditi na ukidanju OHR-a,mrtav hladan.Ocito ga nije briga.Sto bi sa ovog covjeka.
Zamisli ovo zivis kao bosanac hercegovac u njemackoj a glasaš za drzavu sa kojom nemaš nista !! A ugrozen?? EU treba to obavezno da ukine!
Covic ce radije dati odlikovanje nekom genocidasu i otici na proslavu republike sumske nego uraditi nesto korisno za BiH
Moj Predajednik 2022, Željko Komšić.
Ovo je sve od alkohola.
Rinešiti to viš jednom pitanje ugroženih bosanski hrvata
Jel ti gazda Bake napisao sta da pricas pudlice ?
Ko podzava ovu neman ne misli dobro
Komsic je gospodin za mnoge
Pročitao sam sve komentare i bio sam neutralan. Baz lakjkova i doslajkova, ali po meni kako stvari stoje ništa u BiH neće uraditi JOE!