Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO DZAFERE KOMSICU.. TI SI NAS, NEK SI PRESO NA NASU STRANU....
vidise coveku po ocima ko je dobar covec a sve osobine dobrog coveca poseduje zeljko komsic naprijed presednice.
Zeljko Komsic je daleko najbolji i najkompetentniji politicar u nasoj lijepoj zemlji. Toliko je umjeren u svojim zahtjevima dok uvazava iste drugih naroda. Ja bih ga u svako doba birao za jedinog predsijednika BIH. Veliko hvala nasem Zeljki Komsicu
To predsjednice,hodaj ulicama Bosne i Hercegovine,pokazi uvijek da volis svoj narod!Zivio nam i zdrav bio sin nase lijepe zemlje!
Pa to mu je i domet. Dok Silajdzic nosa svoje dupe po Njujorku, ovaj efendija hoda selendrama. Dakle to mu je domet na svjetsko politickoj sceni: ici na utakmice, pratiti olimpijce na aerodrom i hodati selendrama a politika nam u kurcu da ne moze biti vecem.
Poslije SA, Pazara i Stambola, Gradacac mi je definitivno najljepse mjesto na svijetu!!!!