Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreten kurkokitic je zivi dokaz da su srbi potekli od turaka i da svetosavljem lece svoj kompleks inferiornosti i turske gene. Turcini neobrezani!
Ovaj samo osuđuje kad su žrtve Muslimani...ne oglašava se kad stradaju kršćani u Egiptu, Nigeriji i sl
Covic bi osudio ovaj cin ali posto je čuo pjesme za svkga čiču i svoga đenerala ograđuje se ovakvih osuda. Čović je veliki Srbin!
a ne oglasava se kad muslimajmunji prave njesra po cijelom svijetu
@akademskigradjanin3 Koliko covjek moze biti jadan i pokvaren da ovako nesto napise. Ma nemate vi ustase i cetnici ni zrna obraza....
Bit će ovoga sve više i više dok na kraju ne dođe do vjerskog rata pazite šta vam kažem, a prvenstveno u Evropi.Što više migranata dolazi toliko i raste mržnja prema istima.
Halo , retardi iz Klixa!! Kad ćete napisati u naslovu da je ovo teroristički napad, a ne samo napad. Poslušajte svjetske medije kao sto je CNN koji je ovo okarakterisao kao TERORIZAM !!
Klix novinari su nacionalisti, zar nisi dosad skonto???????
Da ne upotrebim ruzniju rijec, koja bi vise odgovarala!
Da je bio kojim slučajem "musliman" bilo bih odmah teroristički napad muslimana, a ovako naslovi su samo masovni ubica, a ubio 49+ ljudi... I na kraju će reći da nije bio dobro psihički hahahha
@neutralnalicnost Djesi neutralni...prvo, odmah je proglaseno teroristickim napadom. Broj mrtvih nije mjerilo po kome se odredjuje da li je napad teroristicki nego motivi koji stoje iza istog. Tako to biva kad se znanje kupi “sinterneta” Drugo...de mi navedi ijednog napadaca ove vrste a da je psihicki zdrav?
Nisu kukavicka djela vec dobro osmisljeni plan srbske dijaspore tamo a zna se da su okoreli cetnici bjezali ili tamo ili u Argentinu
Ma ti si Željko zlatan (ljiljan) ❤