Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće!
@Taxista357 Pudlice Bakira Zivkovica, Lagumdzija, i ova dva Komsica, trebaju da naprave lazni privid, kako i ljevica podrzava Bakira Zivkovica u borbi za SDA begovat, to jest upakovanu kao borbu za bosnjacki narod.
Teman je ogradioo sto je oslobodio Ma gdje je on matereti ratovao Slina prava
Ja Željka Komšića posmatram kao političara koji je u dva mandata u Predsjedništvu biH i jedan mandat kao Ambasador u Srbiji primo nekih 950.000 KM neto a da nije uradio ni jednu jedinu stvar od interesa za BiH i njene građane.
ništa baš.
E moj Komsicu,postao si ko kurava,svakom se nudis i nadas se da ce zadovoljiti tvoje apetite.Ali nisi svjestan jedne stvari,poslije njanja nema kajanja.Tvoje polahko prolazi,jos malo cete zeleni koristi kao privjesak i na kraju odbaciti.Ostace vjecna ljaga ii zig na tebi koju niko vise nece moci ispraviti i skloniti
Tako je mister zeljko mozda se i tu okrene koja marka
Smrdi,smrdi, opasno smrdi, ne radi socijaldemokratije nego zbog ovih nazovi ''socijademokrata''.
Ko Vas ne zna još bi Vam povjerovao. Ma koji ste vi lažovi jarane! Treba samo što kaže sam Lagumdžija - ostavi individuu bez partije i politike i vidjećeš da nema ništa u CV-ju. Svaki koji nema ništa u CV i 3 soban stan bez političkog angažmana je lopov.
Jedini koji je imao kapacitet da zaustavi Covica koj je u savezu sa neprirodnim saveznikom Dodikom ostvare vec detaljno razradjeni plan o nestanku ove zemjle na osnovi cega je ostvario istorijsku ulogu a sad neka ga prozivaju i ogovaraju kako i koliko mogu to sve ne vrijedi niti sta znaci.
Jaoo, i Salih Fočo u pokretu. Kakav je to gad od čovjeka, gori od svih likova u pokretu zajedno!
ŽELJKO LIJENI
Ovaj prica o politici kao o nekoj zajebanciji, eto kao slučajno sam tu, ne vidim smisao i ne mislim da se nešto može mijenjati, ali cu ipak biti hinjavac, klimati glavom i uzimati pare za ništa. Hoću svoj glas nazad, da ga dam Čoviću..treba probati!
Na slici Mlmjesavina zabe i bumbara :)
Samo vi probavajte, može ovaj narod podnijeti još vaših eksperimenata. Šta vas briga, vama debele plate redovno liježu. Pa ja. 😏
trebamo ti m.t.r j.eb..ti pa da vidimo što će se dogoditi
najvece razocarenje poslije ratne BIH je ovaj komsic samo je zamajao istinske BOSANSKE sinove DUNOVICA i njemu slicne
xoxo
zeljko se vec politicki pokopao.
Ne znas ti nista