Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti Željko drito u centralu SDA k9d Zukića i Sarajlića da ti dadnu direktive šta dalje i kako spašavati nacionaliste i bandite. Ti budi zdrav ali si ispo ipak velika lažovčina i .izda od političara i čovjeka.
@oblutak123 Izašao da uzme ministarstvo u srijedu. Ne smije fotelja trpiti zbog zdravlja.
Ja Željka Komšića posmatram kao političara koji je u dva mandata u Predsjedništvu biH i jedan mandat kao Ambasador u Srbiji primo nekih 950.000 KM neto a da nije uradio ni jednu jedinu stvar od interesa za BiH i njene građane.
Gospodinu Komsicu sve najbolje.
Ako su pravi drugovi, izmisliće mu neko ministarstvo.... samo ako Milorad pristane....
Ne željko iz flaše, samo iz male čašice.... doktori su rekli bez fizičkog napora.... samo lagano
hvala Allahu
Naprasno otišao u BOLNICU, naprasno izašao !!! Neko je to dobro IZREŽIRAO !!! Trebalo ga je ZAŠTITITI od nezgodnih pitanja o KOALICIJI sa SDA !!!
Komšić je idol i kralj svih nesposobnih ljenčina i demagoga , našao je idealan način da ima jako dobru plaću pogotovo za BIH uvijete a da ne radi ništa , neki su ljudi baš rođeni pod sretnom zvijezdom .
ja sam mislio da je izašo iz pivnice
Koga zanima ta izdajica i poltron.
Odbiti od plaće svaki dan bolovanja. naravno i od toplog obroka. Isto tako izreči mu usmenu opomenu jer ide često na bolovanje. Prošli put slomio nogu na skijanju , pretprošli put na malom fudbalu i onda traži obrazac ''nesreće na poslu'', e ne mere to tako..
K'o da on nesta i radi haha
Željko brzo ozdravljenje pa kako god
Zeljko izasao iz SDA pakasha pa ce se ubrzo vratiti u rupu....
Ide prvo u centralu SDA da dobije instrukcije od vlasnika, pa ce u Predsjednistvo BiH
Čuj na posao :D:D:D:D ako bude radio ko prethodne 4 god u parlamentu, nema da se brinemo :D:D:D