Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami fina karijera...nacelnik opstine,ambasador,dva puta clan predsjednistva,dva puta predsjednik stranke...malo ih je ovakvih u svijetu...doduse uradjenog posla nista al ko da je to vazno...volim postene :-)
Hejteru a sta sam pogresno napiso...opet mi je drazi od tvog scepe mada mi generalno nije drag od politicara nijedan...
Koji je ovo mutljo i zgembo to svijet nije vidio. Zivi 20 godina od bosnjackih glasova, a nema NITI JEDAN primjer za pokazati sta je napravio korisno za drzavu. Gura se ko neki majmun u vlast, pa onda cvili ko neka p.izda i dovodi u krizu kompletnu federaciju. Ne zna se ko je gori od ovih politicara, sve sami jad. Nema se za koga glasati dok ne dodju neke nove generacije, a ovi uhljupi se ne maknu sa politicke scene. Pljuc
sto je nagore oni vec unaprijed edukuju svojom politikom te nove generacije mlade istom politikom i pravcima i metodama koje oni trenutno rade i cine. U ovoj zemljei je velika kriza morala na alarmantnom nivou .dok se tu nesto ne pocne mjenjati tesko je ocekivati nesto bolje sutra kako za nas tako i za neke buduce klince.
ima primjer sta je Zeljko uradio za drzavu - dobio je Zlatnog ljiljana. Odbio je da ucestvuje u kriminalu sa Izetbegovicem i Covicem. Sad fino otidji po svoj placenicki honorar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ugledo se na bivšeg šefa, pa ce sad biti 20 godina prdsjednik, demoktatski, nema šta.
Gledam sve ove komentare. Gade mi se. Nama u Bosni niko ne valja, taman da svaki dan zlato stvara.
ARBiH Navedena su imena vodećih lobista protiv Željka, a za ličnu stvar/ preuzimanje stranke u njihove ruke, a za račun SDP-a , nekih bogatuna i krimosa iz naše čaršije/. Inače izabrani su u Glavni Odbor i tako osvojili još jednu stepenicu u DF-u Sada im predstoji da se ubace u Predsjedništvo stranke i time zaokruže proces ovladavanja strankom!
348 glasova! Tjesna pobjeda nema šta... sreća pa nije bio drugi krug. Čestitam Destruktivnoj Fronti na rođenju još jednog političkog apsolutiste na političkoj sceni.
Zlatko umjesto Zlatka.
Nije presao, vidis i Skaljica, i Damira Masica i Sasu Magazinovica, bice da je ovo slika drzavnog parlamenta
Opet izdrkotina.
koliko je bilo kandidata isto ko i u koreji sjevernoj....
Kakav je Zeljko ublehas najbolje pokazuje njegovo prezime. Naime, covjek se izjasnjava kao hrvat, a preziva se Komsic. Pa valjda ako je hrvat trebao bi se prezivat Susjedic, mislim to je po hrvatskom, a ne ovako pola bosnjak pola hrvat.
Nek si doveo onoga rmpaliju Dzevada Becirovica i njegove sumnjive likove, pa ih poredao u Upravne odbore i Nadzorne odbore, pa oko sebe u Glavni odbor. Meni su vec neki veceras najavili da ce se isclaniti. Tvoj obraz Zeljko.
Papak.
cuj to demokratska fronta kako demokratska a samo jedan kandidat za predsjednika stranke, stranke koja u svom nazivu ima ima sefa. Komsic je propali politicar koji nije nista uradio za ovu zemlju bukvalno je prespavao 8 godina u predsjednistvu BiH. Iskreno volio sam da je Komsic osvojio apsolutnu vecinu pa da se ne moze izvlaciti kako oni nemaju odgovornost pa da vidimo za sta je sposoban
Pa koga ce drugog izabrati kad je covjek ugradjen u ime stranke...bilo bi smijesno da bude izabran Reuf za Predsjednika DF-Zeljko Komsic, ha ja... Nego mene vise interesuje ko mu je zamjenik i ko su mu potpredsjednici?!
Ako si principijelan Zeljko Komiscu, a zbog toga sam ti i dao glas, ponistices sva imenovanja u federalne Upravne i Nadzorne odbore, u koje su usli novopridosli ljudi u DF, za koje smatramo da su tu iz interesa, posebno nakon onoga skupa u UNITIC-u, gdje sam vidio sve same interesdzije, koji su sada svjeze imenovani u federalne strukture. Nakon toga, ocekujem izlazak iz federalne vlasti u cjelosti, dakle ministara i svih imenovanih u te Upravne i Nadzorne odbore FBiH. Ako do toga ne dodje, progovoricemo javno o tome.
ARBiH >>>> malo si više nego u pravu! Željko će sada krv propljuvati sa izabranima u GO DF. Prošli su svi oni koji su mu jamu kopali lobirajući samo za svoje interese. Otpali su svi oni koji su mu bili vjerni i čisti od bilo kakvih lopovluka. Uostalom Pojaviće e razni dokazi za recimo Bajrovića, Suljagića, pa turističkog vodića, Vukasovića, maladu političku mafiju iz N. Sarajeva. Biće veoma veselo!
alejalipa92, nisam skontao, jesu to oni novi clanovi Glavnog odbora ili je nesto drugo u pitanju. Meni je ovdje presmijesno da dodje onaj rmpalija Becirevic i dovede neke sumnjive likove i oni dobiju mjesta u Upravnim odborima, Nadzornim odborima, sada i u Glavnom odboru, nema Zeljkinih prvoboraca. Meni su neki vec veceras najavili isclanjenje.