Ako si principijelan Zeljko Komiscu, a zbog toga sam ti i dao glas, ponistices sva imenovanja u federalne Upravne i Nadzorne odbore, u koje su usli novopridosli ljudi u DF, za koje smatramo da su tu iz interesa, posebno nakon onoga skupa u UNITIC-u, gdje sam vidio sve same interesdzije, koji su sada svjeze imenovani u federalne strukture. Nakon toga, ocekujem izlazak iz federalne vlasti u cjelosti, dakle ministara i svih imenovanih u te Upravne i Nadzorne odbore FBiH. Ako do toga ne dodje, progovoricemo javno o tome.
ARBiH >>>> malo si više nego u pravu! Željko će sada krv propljuvati sa izabranima u GO DF. Prošli su svi oni koji su mu jamu kopali lobirajući samo za svoje interese. Otpali su svi oni koji su mu bili vjerni i čisti od bilo kakvih lopovluka. Uostalom Pojaviće e razni dokazi za recimo Bajrovića, Suljagića, pa turističkog vodića, Vukasovića, maladu političku mafiju iz N. Sarajeva. Biće veoma veselo!
alejalipa92, nisam skontao, jesu to oni novi clanovi Glavnog odbora ili je nesto drugo u pitanju. Meni je ovdje presmijesno da dodje onaj rmpalija Becirevic i dovede neke sumnjive likove i oni dobiju mjesta u Upravnim odborima, Nadzornim odborima, sada i u Glavnom odboru, nema Zeljkinih prvoboraca. Meni su neki vec veceras najavili isclanjenje.
Prikaži sve komentare (130)