Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko uvijek iskren i bez dlake na jeziku, pravi borac za Bosnu i Hercegovinu i istinski patriota.
bez dlake na jeziku....sve ih alkohol sprzio
Bakiru je onda muda sprzio pa ih nema da rijec progovori, prodao Sutorinu, pustio da nam zagrade Neumski zaljev, doveo Vuciaca u Potocare, Erdogan mu skupove po Sarajevu organizuje, a u ratu se krio u trezoru dok je Komsic s puskom u ruci bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako srpskog člana Predsjedništva biraju Srbi, bošnjačkog člana Bošnjaci, onda u čemu je problem da hrvatskog člana Predsjedništva biraju Hrvati? Ako je hrvatski član Predsjedništva, onda ga trebaju birati Hrvati.
Prvo nije hrvatski član Predsjedništva, nego član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda. Drugo USTAV BiH jasno propisuje kako i na koji način se vrši izbor za Predsjedništvo i tu jasno piše da se biraju dva člana Predsjedništva (FBiH) iz reda oba naroda koja osvoje najviše glasova od strane pazi sad GRAĐANA a ne strane nekog naroda.
Europa7 A ko ti jje rekao da srbi biraju srbina a bosnjaci bosnjaka? Jos nisi naucio da svi mogu glasati za sve?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ajoj Zeljko, ne mogu ti vise te glave gledat. Uzas...
Onaj ustasa iz kamenjara je sv extremniji da se raja sa tim zamaze, a sve da zaboravimo da tuzimo zlocince.
Covjek koji za 4 godine nije postavio pitanje, uzeo rijec i dao neku inicijativu u Parlamentu BiH, je sada spreman da radi i da brani Bosnu. U protekle 4 godine su sve ucinili da ojade sve gradjane BiH od akciza, preko dodatnih nameta, nazadovanja i destabilizacije drzave...i sta je on ucinio? Sutio, spavao, odmarao i dzabalebario. I sad ce kao on nesto? Jasta ce!
Nevjerovatno je sa koliko se žara Komšić obrušava na Hrvate i sve što je hrvatsko. A sa druge strane se pojavljuje kao predstavnik hrvata u predsjedništvu BiH. On i nije Hrvat, treba da se kandidira kao Bošnjak ili kao "ostali". On sigurno ne predstavlja bosanske hrvate. Neka ode među hrvate i neka to dokaže a ne da se krije u sigurnosti Sarajeva. On je u stvari građanski orijentiran i ja to pozdravljam, ali zašto onda se kandidira kao Hrvat.
Misli mile vepar i i covic kozojeb da je bosna jugoslavija pa se tako lako moze slomiti. Jugoslaviju su svi zeljeli srusiti, al bosna je druga prica😎
Ovaj otvoreno optuzi zagreb... pa pozdravi se sa hr glasovima a mogo si nafatat par cetvrtinu hrvata.
Ovo nije istina hrvati samo zele birati svoje ako bosnjaci sebi mogu izabrati babinog sina sta je problem da mi izaberemo sebi.
Ne birano mi babinog sina on odjednom iskoči!
@Tehnicar barem nije ustaša kao što je svaki vas, naravno osim Željke kralja...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
100% Si u pravu Zeljko da USTASKE ORGANIZACIJE iz Zagreb SA POLITICARIMA I BIH UNISTITI BIH .BALISKI POLITICARI PODRZAVAJU USTASKE POLITICARE IZ BIH,JER ZELE BALISKU FILDZAN DRZAVU .
Mamicu bježi iz BiH izdat će te tvoji, bit ćeš isporucen Hrvatskoj
bjezite Hrvati.! stiže Sejdo..jao nama. opet ce protiv nas
Najvjerniji koalicioni parnter SDA. Kao takvog ga treba podržati. SF SN
@Adriatic To je poznata koalicija još iz 90tih. Jedina je DF dva puta dobro pogurala SDA kada je zapelo.
--------KOMSIC JE ISTINSKI BOSANSKI PATRIOT---------
bošnjački patriot
Ma joj, jugoslavenski. Samo ne kontaš ti to niti ćeš ikad!
Kazu navijajte za kockaste na SP..trebas bit bas ispranog mozga
@Hal0met Nego za albaniju ?😂😂😂😂 Debila
@smajser89 bas mi je bilo nesto drago sto su albanci pobijedili..ali navijam samo za BiH..
Komšić je apsolutno u pravu. nažalost, dovedeni smo u situaciju da se biramo po torovima, što apsolutno odgovara nacionalistima. Europa ni jednog momenta nije stala iza EU vrijednosti i insistirala na sprovedbi Sejdić-Finci, Zornič i Pilav, a sada su navalili na sprovedbu presude USTAVNOG SUDA po apelaciji Ljubić.Pristupanjem PS Vijeća Evrope prihvatili smo da EU zakoni i presude imaju supremacija nad zakonima BiH i isti se moraju usaglasiti...
A Komšić je najveći nacionalista! Čak je podržao i bistu Paveliću, svaka vam čast Bošnjaci na izborima
@CIA onda da se hercegbosna odvoji od bosnaca?
Ako je tvoj jedini kvalitet taj da budeš Hrvatski član Predsjedništva umjesto Čovića, odnosno samo da on ne bude tamo, onda ništa od tebe Komšiću.Bio si kao Izetbegović dva mandata u Predsjedništvu i šta si uradio Komšiću? Baš ništa! Bošnjaci te ovaj put da znaš neće podržati osim nekih koji nisu svjesni toga da ako Bošnjaci podjele svoje glasove opet će nam Bošnjački član Predsjedništva biti iz SDA stranke-Šefik Džaferović, ako on pobjedi neka nam je Bog na pomoći!