Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko šehida i poginulih boraca a on dobije plaketu.. dosta te je vise Zeljko!
Dobio nagradu jer je izdao socijaldemokartiju i ljevicu. Ovaj covjek i 30 godina od rata zivi od price o ratu...
Plaketu je dobio zbog rušenja bivše vlade u Sarajevu i zbog pomaganja stranci SDA. A u Sarajevu je bilo puno više jačih uloga u ratu a nisu dobili plaketu. On je sad kod većine Sarajlija non grata i pravo Sarajevo mu ne bi dalo poslije ovoga svega priznanje. To je SDA priznanje. Ništa ne ide pa pozivaju rat u pomoć.
Dobio sda plaketu. Da se pitaju građani KS dobio bi k.... da izbije oci
Bravo Zeljo
Ono cemu se Komsic vec moze radovati jeste saznanje da ce poslije svoje smrti dobiti Spomenik u Sarajevu... zivio
Dobio nagradu jer je izdao socijaldemokartiju i ljevicu. Ovaj covjek i 30 godina od rata zivi od price o ratu...
Molim?!? Izdajom ju je branio!
Uvlakaci u zicagu ga imenovali...vracaju dugove za rusenje najbolje do sad Fortine vlade !!!
Zeljko u kako u ratu neustrašiv protiv agresora i uzp-a tako i u miru protiv vanjskih i unutrašnjih neprijatelja. U ratu ljiljan u miru plaketa. Ziv i zdrav bio zlatni ljiljane.
Dečko se opet UKAZAO !!!
Što ne mogu ovog beskonačnog multiplicirana zasluga... pa zar nije već dobio status borca zato što se borio, Zlatni ljiljan zato što se navodno i istakao u toj borbi? Kakvo je to obrazloženje za nagradu koja se dodjeljuje 25 godina nakon rata?
A mora ga SDA spasavat jer je u narodu propo.
Ljudi moji šta ste vi očekivali.Ovo sve se dalo veoma lahko predvidjeti kada je stupio na političku scenu.Sa veoma ograničenim vokabularom predaleko je dogurao.Znaći da je obična marioneta većih igrača.
A vidi ga jes' se izvitoperio k'o lajsna na propuhu.
... spavaš li mirno ŽK...??
Sejdo je kung fu borac. Ljut ko struja. Zmaj Šaolina.
Sad mozes rahat nastaviti prodavati oruzje sa svojim savjetnikom. Jesi prodao Kanton za Ministarstvo odbrane? Jel tebi namjenska industrija najvazniji izvor prihoda? Jeste. Jesi sad sretan? Eto i nagradise te za tu trgovinu. Ma hajte , molim vas.