Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smio bi se zaklet da su bila "dva papka" , a ne "dvije škole" ... jelsam li ovo ja počeo zaboravljat ili ...
skretanje sa teme bitne na bitniju
bolje dvije skole pod jednim krovom, nego nekom ukinuti pravo na ucenje vlastitog jezika... nacisticko - fasisticka tvorevina sumska
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Zabrinut sam i ja za to sta ti imas medju nogama..
bolje dvije skole pod jednim krovom, nego nekom ukinuti pravo na ucenje vlastitog jezika... nacisticko - fasisticka tvorevina sumska
A nisi zabrinuta zbog ''bosnjackog'' jezika, p**da ti materina...
Kravo blentava, riješi ti probleme u " svojoj " kući pa onda gledaj u tuđe dvorište .... Koliko znam niti jedno dijete Srbina u F BiH ne izučava jezik " srpskog naroda" nego kako i treba Srpski jezik, pa prema tome pusti ti brigu "dvije škole pod jednim krovom " ( što je svakako nakaradno ) neka rješavaju oni čiji to problem jest. Dakle, pusti djecu neka u školu idu, tamo je djeci mjesto .... ! ! !
Koja demagogija ove pogane vlahindure. Doci ce i vama kraj kao i mnogim drugima sto je dosao. Sratko i Kahrandzic su isto mislili da mogu sta hoce i koliko hoce pa su i oni zavrsili, tako cete i vi smrdljivi vlasi. Bez ikakvog razloga i potrebe provocirate i terorisete bosnjacku djecu.
Shvati cete jednog dana vlasi kako grijesite sto ovo radite, ali tada ce vam biti kasno.
sve me stid, koliko smo glupi narodi
pa napravite jos jedan krov
Ovo je 100 % tačno. školske 2000/2001. počeo sam raditi u RS u osnovnoj školi sve do 2008. Primjenjivana je "zajednička jezgra" i funkcionisalo je sve. Sada radim u FBiH u jednoj od škola "dvije škole pod jednim krovom" Bog me ubio ako išta razumijem i kontam..
tako je to kad bošnje vide tudju grančicu ali svoju šumu ne vide
"Ovo je 100 % tačno. školske 2000/2001. počeo sam raditi u RS u osnovnoj školi sve do 2008"....
koja je ovo zmija
Ovo kao da se Hitler zabrine što se neki jevrej prehladio u logoru.
Ne postoji Bosanski jezik nego samo Bosanskohercegovački jezik jer muslimani u Hercegovini uče Hercegovački jezik, a ne Bosanski i u Hercegovini nisu muslimani Bošnjaci, nego Hercegbošnjaci. Dovoljno je samo poslušati govor jednih i drugih pa da se shvati o čemu se ovdje radi, jer su očigledno i gramatička pravila različita, kao i izgovor i fonetika. Oko 400.000 muslimana Hercegbošnjaka koji žive u Hercegovini su diskriminirani i majorizirani od strane Bosanskih Bošnjaka, odnosno ljudi koji forsiraju bosansku inačicu bosanskohercegovačkog jezika..
Mrš uhljupe NEZNALICO
pitam se jesi ti u skolu ili pored skole isao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a jbt zivot isti je je*eni jezik, upisite im na kraju Bosanski i eto. Tako se upisuje i hrvatski u FBIH iako svi ucimo isti program. Nebitno je na kraju. Zasto morate biti govna?
Željko rikeši problem aparthejda i diskriminacije djece i prava na jezik u manjem entitetu. vidi kako ćeš sa dugovanjima i zaduženjima, sa starosnosm strukturom u manjem entitetu sa prognanima, sa negiranjem genocida, urbicida kulturocida eliticida nad Bošnjacima i Hrvatima u entitetu RS.
zeljko, nemoj samo ti biti zabrinut
toliko se zabrinula da je proljev dobila...
A nije ti problem sto imamo dvije drzave u jednoj pizd.. li ti mat....???
šta ova tranđa ima govoriti, nakon one afere sa dva papka nije joj uopće mjesto u politici više (mislim nije joj nikada ni bilo) željka, daj ostavku i prestani se sramotiti više