|

Željka Cvijanović: Cilj Vlade RS je stabilan ruralni razvoj

Željka Cvijanović: Cilj Vlade RS je stabilan ruralni razvoj
2
S
SRNA
25.12.2014. u 15:49
52
komentara
2

dijeljenja
Željka Cvijanović: Cilj Vlade RS je stabilan ruralni razvoj
Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas tokom razgovora sa predstavnicima udruženja koja okupljaju poljoprivredne proizvođače da će Vlada RS u narednom periodu nastaviti da radi na zaštiti domaće poljoprivredne proizvodnje, te da je zajednički cilj uravnotežen i stabilan ruralni razvoj.
Sagovornici su se saglasili da je potrebno djelovati strateški u pravcu uvezivanja ključnih sektora da bi se povećala efikasnost i produktivnosti u sektoru poljoprivrede.

Na sastanku je razgovarano o prijedlogu ekonomske politike i budžeta RS za narednu godinu, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Sastanku su prisustvovali ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić i direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske Mladen Milić.

Poljoprivrednike su predstavljali predstavnici Udruženja poljoprivrednih proizvođača-mljekara, Udruženja povrtara, Udruženja voćara, Udruženja uzgajivača svinja, Poslovnog udruženja zajednica živinara, Saveza udruženja pčelara i Zadružnog saveza RS.
Prijavi grešku


Komentari (52)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...